Появиха се видео и снимки на Pixelbook Go

Появиха се видео и снимки на Pixelbook Go

Очаква се през следващата седмица заедно със смартфоните от серията Pixel 4 Google да представи и най-новото си Chromebook предложение, което ще е с фокус върху портативността. Благодарение на сайта 9To5Google разполагаме с цялостен предварителен поглед върху бъдещия Pixelbook Go, който ще предложи интересен дизайн с оребрена долна повърхност в цвят корал, което би трябвало да предаде по-голямо удобство при носене в ръка. Капакът е с матирана повърхност в цвят "Not pink", а като портове са налични 2 х USB Type-C и 3.5 мм жак за слушалки.

Екранът е с диагонал 13.3 инча, резолюция Full HD и тънки странични рамки. От двете страни на клавиатурата, която включва отделен бутон за стартиране на Google Assistant, са разположени два говорителя, а тъчпадът е с обширна повърхност. Сред останалите параметри на конкретния модел, до който са имали достъп 9To5Google, откриваме процесор Core M3 и 8GB RAM. Очаква се Google да предложи разнообразни хардуерни опции за лаптопа, като той може да включва процесор до Core i7, 16GB RAM, 256GB памет и дисплей с резолюция 4K.

Източник: 9To5Google

Оферти на деня

  • Кога ще дойде в България, или никога никога.. но и да дойде, едва ли ще има много желаещи да дадат 2 бона за лаптоп с Chrome OS..
    maxito2
  • Кога ще дойде в България, или никога❓❓❓
    Vince Beneff