Предварителен поглед към Motorоla Droid X

Предварителен поглед към Motorоla Droid X
На 23 юни американският оператор Verizon ще ни запознае официално с очаквания смартфон Motorоla Droid Xtreme, който всъщност ще носи името Droid X. Дотогава обаче остава още една седмица, а по-нетърпеливите да се запознаят предварително с телефона могат да направят това и сега благодарение на Engadget. Според блога Droid X може да се нарече отговор на HTC EVO 4G и разполага с 4,4" екран с резолюция 854 х 480 пиксела, който поддържа мултитъч управление. Телефонът работи с Android 2.1 и нова версия на интерфейса Motorblur, която наред с останалото разполага и с допълнителна навигационна лента в долния край на екрана, която позволява лесно превключване между различните панели. Камерата на Droid X ще е с резолюция 8 МР и ще има възможност за запис на 720р видео, а на какво е способна, можете да видите по-долу. Телефонът ще се продава в комплект с технологията Swype за бързо писане, но освен това ще има и мултитъч клавиатура. Повече информация и впечатления има тук:
http://www.engadget.com/2010/06/15/exclusive-motorola-droid-x-preview/

Препоръчани оферти

  • Засега не е ясно 100% какво има "под капака" но последните изнесени подробности бяха тези: http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=284814&cat_id=4&view=0&offset=1
    РПГ - Sage
  • ММ подкарва DivX (най-после) има супер голям екран - точно такъв какъвто искам :) Само на видео записа или на мен компа ми е слаб за HD от този сайт или просто записа беше на 20-тина кадъра, а не на 30, но става като за 720p :) Нищо не споменаха за видео ускорител и другите хардуеърни благинки, но се надяваме скоро да го направят :)
    ShinG0