Предварителна поръчка на Sony Xperia XZ2 може да ви донесе безжични слушалки

Предварителна поръчка на Sony Xperia XZ2 може да ви донесе безжични слушалки

Преди година Sony реши да промотира модела Xperia XZ Premium, като предложи на потребителите да получат слушалки от висок клас, ако направят предварителна поръчка за устройството. Малко преди старта на продажбите на Xperia XZ2, компанията стартира подобна кампания, която обещава да зарадва първите фенове с шумоизолиращите слушалки Sony WH-1000XM2. Свободната им цена в търговската мрежа е 800 лева, така че става дума за сериозен подарък.

От него обаче ще могат да се възползват малък брой клиенти – Telenor и Технополис обещават слушалки за 20 от направилите предварителна поръчка потребители. Телекомът ще разиграе имената на томбола, така че не е нужно да сте сред първите, но ще го продава от 10 април на цена между 70.98 лв. и 52.99 лв. на месец при покупка на лизинг или между 1079.99 лв. и 1359.99 лв. при плащане в брой. Свободната цена е 1650 лв. В същото време Технополис ще подари слушалки на първите 20 закупили телефона, чиито продажби в магазините от веригата ще започнат на 6 април на цена 1569 лева.

Мтел също обяви такава кампания, но компанията потвърди, че не ограничава броя на слушалките, които ще раздаде, така че на практика ще има за всички, които закупят смартфона. Записването продължава до 3 април, а потребителите ще могат да го получат още на 3 април преди старта на продажбите в магазините на 6 април. Цената в брой варира между 999.98 лв. и 1259.99 лв., а при покупка на изплащане месечната такса е между 49.99 лв. и 58.99 лв. При покупка без абонамент цената на телефона за клиенти на Мтел клуб е 1530 лв. Telenor и Мтел ще предложат устройството в черно, а в Технополис ще може да бъде намерен и зелен вариант.

Ново

VIVACOM също ще предлага смартфона и вече приема предварителни поръчки през сайта си, които ще продължат до 9 април, а продажбите ще стартират на 10 април. Смартфонът струва 999,98 лв. в брой, или 49,98 лв. на месец с план Smart U. Направилите предварителна поръчка също имат шанс да получат безжични слушалки Sony WH-1000XM2 – компанията ще разиграе на томбола 10 броя от тях.

 • Да сте ми живи и здрави ! Честита пролет приятели ! :D(beer)(flower)
  kan4oto72
 • Стига бе, това се учи в 3-ти клас...
  samoznai
 • И се забравя, когато професията ти е нещо друго.
  tzincbg
 • Стига бе, това се учи в 3-ти клас...
  samoznai
 • Човекът е много умен техник или инженер, не учител по български.
  tzincbg
 • *по-богати *по-бедни или *по[B]-[/B]неграмотни, а? Едно тире, брат, не е сложно...
  samoznai