Предварителните поръчки за Galaxy S10 може да включват слушалки Galaxy Buds

До премиерата на серията Galaxy S10 остава малко повече от седмица, но вече знаем почти всичко за характеристиките на устройствата в нея и за начина, по който ще изглеждат. Знаем още и, че продажбите на моделите ще започнат на 8 март, но засега нямахме информация каква изненада е подготвила компанията за потребителите, които са направили предварителна поръчка.

Благодарение на руския сайт на Samsung получаваме и тази информация. Бдителни потребители успяха да открият в кода на страницата информация, че в Русия предварителната поръчка за Galaxy S10 ще донесе на потребителите подарък слушалките Galaxy Buds, които очакваме също да бъдат представени на 20 февруари. В страницата се споменава период на предварителна поръчка между 20 февруари и 7 март, което потвърждава, че пазарната премиера е на 8 март.

Засега няма информация дали тази промоция ще е налична на всички пазари, или ще е само за Русия. В миналото Samsung имаше практиката да предлага различни промоции за различните страни, така че няма да е изненадващо и сега да е същото. Galaxy Buds са напълно безжични слушалки, чийто калъф ще може да се зарежда безжично от Galaxy S10 чрез функцията PowerShare. Наскоро се появи информация, че в Европа слушалките ще струват 150 евро.

Източник: GalaxyClub

  • У нас вероятно старата пормоция, с 200лв. за стар телефон, ще е по-успешна.
    board