Премиера на Nokia E90 по време на 3GSM?

Премиера на Nokia E90 по време на 3GSM?
С наближаването на 3GSM напрежението около премиерите на новите устройства расте. Този път става въпрос за модел на Nokia - Е90. Според слуховете комуникаторът ще бъде представен следващата седмица в Барселона. Дотогава обаче ни остава само информацията от малкото щастливци, които са успели да си поиграят с устройството. Новият комуникатор е по-широк от 9500, но по-къс от него и позволява ползването на едно приложение както върху външния, така и върху вътрешния дисплей. Е90 ще използва S60 3rd Edition Feature Pack 1 и ще има вграден GPS приемник. Предвидени са два екрана - вътрешен с резолюция 800 х 352 пиксела (!) и външен с размери 240 х 320 пиксела. Камерите също са две (3G телефон), но за тях няма повече подробности, освен че едната е снабдена с LED светкавица. Телефонът поддържа Bluetooth и включва mini USB порт и microSD слот. Освен това ще работи с HSDPA и WiFi мрежи. Остава ни да почакаме по-малко от седмица, за да видим дали всичко това ще стане реалност.

 • zdraveyte iskam da popitam otnosno e90 v infoto pishe che ima mini usb a moia vapros tova usb she moze li da se kanekna kam nekoe pc naprimer moeto))) blagodaria vi predvaritelno i mnogo se izviniavam che pisha na latinica
  me4oto
 • за какво се използва Wi-Max? незнам затва питам
  ves4o
 • Това е ясно,но все пак DVB-H не е толкова масово навлязъл в Европа.19 европейски държави го тестват като 5-10 са го пуснали или ще го пуснат тази година.Най-важното е къде сме ние в тази картинка?По-назад сме дори от албанците,които от 2 месеца са го пуснали.
  Леонард
 • от n77 има смисъл, ако се окаже вярно инфото на ройтерс, че става дума за телефон от среден ценови клас за масовия потребител... n92 е от висок.
  chilko
 • Много ме изненада,че са го променили.Първоначално си беше 12,а сега какво ще представят в понеделник. Що се отнася за N77 ако единственото интересно нещо е DVB-H тунер едва ли ще е много интересно поне за българския пазар.Още ми е странно,че пуснаха N92 тук за абсурдна сума. По последни даннни утре или въобще на 3GSM няма да бъде представен E90.
  Леонард
 • http://www.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_118821 утре по обяд ще има нови телефони от nokia ;] N77 с dvb-h тунер
  chilko
 • Е все пак това се очаква да е не телефон а телефонище .. колко време мина като 9500 излезе с Wi-Fi преди да има друг модел поддържаш услугата ..
  Nistel
 • Много малко вероятно.Първите телефони на Нокиа с Wi-Max ще излязат догодина.
  Леонард