Премиерата на Honor 30 и 30 Pro ще е на 15 април

В понеделник Honor представи първото попълнение в новата си серия смартфони Honor 30 – 30S. Компанията обаче се готви да анонсира още два модела в нея, Honor 30 и 30 Pro, а това ще се случи на 15 април. От споделен рекламен постер става ясно, че двете попълнения ще са от висок клас, което означава, че ще използват чипсет Kirin 990, като Honor 30 Pro най-вероятно ще разполага с 5G версията му.

Наскоро стандартният Honor 30 (TEL-AN00) се появи в сертификационния сайт 3C, а от там научихме, че той ще поддържа технология за бързо зареждане при 22.5W. Миналата седмица се появиха и първите снимки на Honor 30 Pro, от които си личат извивките на екрана и наличието на отвор за двойна селфи камера, който е в горния ляв ъгъл на дисплея. Очаква се Honor 30 Pro да предложи екран с честота на опресняване 90 херца (HZ).

По отношение на основната камера може да видим сензор от Sony с размер 1/1.3 инча и големина на пикселите 1.2 микрометъра (µm). Това подсказва, че ще се представя добре при заснемане в условията на ограничена околна светлина.

Източник: MySmartPrice