Премиерата на OnePlus 8 и 8 Pro може да е през второто тримесечие на 2020

Премиерата на OnePlus 8 и 8 Pro може да е през второто тримесечие на 2020

Наскоро се появиха рендъри, които ни показват как може би ще изглеждат бъдещите модели на OnePlus OnePlus 8 и 8 Pro. Спорд кадрите при тях компанията ще заложи на отвор в дисплея за селфи камерата вместо на подвижен механизъм. Благодарение на лийкъра Макс Джей (@Samsung_News_) разбираме, и че новата серия ще дебютира през второто тримесечие на 2020. Това съвпада с представянето на настоящото поколение устройства, което беше през май.

Според наличната досега информация OnePlus 8 Pro ще предложи дисплей с диагонал 6.65 инча, а при OnePlus 8 ще е наличен 6.5-инчов екран. И двете устройства ще поддържат екранна честота на опресняване 90Hz. Сред останалите очаквани характеристики са чипсет Snapdragon 865, до 12GB RAM и 256GB памет за файлове.

Основната камера на OnePlus 8 може да е тройна, а на Pro модела – четворна. Слуховете сочат, че това ще са първите телефони на компанията, които поддържат технология за безжично зареждане. Освен това и двата модела ще са с 5G и 4G варианти, а в софтуерно отношение би трябвало да видим Android 10 с OxygenOS.

Препоръчани оферти