През април Motorola се завръща в България

През април Motorola се завръща в България

Смартфонът с технологията Project Tango на Lenovo ще дойде през лятото, но съвсем скоро ни очакват куп новини около компанията. През април тя ще пусне на българския пазар представените на мобилния конгрес модели Vibe K5 Plus и Vibe K5. Устройството ни впечатли сериозно при срещата ни в Барселона и очакваме да пожъне сериозен пазарен успех – цената му ще е под 400 лв, а Vibe K5 ще е дори още по-евтин.

Препоръчани оферти

През април Lenovo ще се фокусира и върху продажбите на Vibe S1 Lite, който също ще е на цена под 400 лв, но ще е насочен към друга група потребители. Моделът беше представен в началото на годината и предлага подобрени възможности за заснемане на селфита, а освен това ще има роля в последния сезон на популярния сериал “Под прикритие”, чието излъчване стартира на 20 март.

Следващият месец със сигурност ще се запомни и от феновете на Motorola, защото смартфоните на компанията, създала първия мобилен телефон, ще се завърнат официално и на българския пазар. Очакваме пълната гама – Moto G, Moto X Play, Moto X Style (включително и версията със заден панел от бамбук) и дори Moto X Force, който впечатлява със своя нечуплив дисплей, но и цената му ще е подобаваща (над 1200 лв). Това са последните телефони, които ще носят марката на Motorola, тъй като през лятото ще видим първите модели, които ще носят логото Lenovo Moto.

Засега няма много подробности какво ни готви китайската компания, но беше загатнато, че става дума за флагман с отличителен дизайн, който ще предложи и много от актуалните в момента технологии. Отново напомняме, че екипа на Motorola вече се занимава с развитието, дизайна и производството на всички телефони на Lenovo, така че наследството на американската компания ще продължи.

 • Съгласен съм. Гледах x style - е то няма друг толкова дебел от 2015 г. Възмутен съм в какво превърнаха компанията.
  vladovn
 • Това дето си дал на майка си е много яко, при това модел от 2007...
  Вито
 • Изчакай до лятото - останах с усещането, че дизайна на новия флагман Moto ще е много футуристичен.
  chilko
 • Факт! Говори се за компанията създала първия телефон, но това не е Леново... Отделно дизайна на тези телефони няма нищо общо с дизайна на старите мотороли, които изглеждаха от бъдещето... Вчера дадох на майка ми един стар rokr e8, визуално изглежда като актуален модел.
  mr_j