През септември таблети на Huawei носят абонамент за Уча.се

През септември таблети на Huawei носят абонамент за Уча.се

Huawei обяви, че стартира кампания с таблети по случай предстоящото начало на учебната година. Целта на компанията е да стимулира учениците да учат по модерен начин от видео материали на разбираем език, да спести на родителите средства от частни уроци и да подкрепи иновативния подход на българския start-up проект Уча.се. През септември всеки, който закупи от Telenor, VIVACOM или А1 моделите MediaPad M5 10, MediaPad T3 10, MediaPad T3 8 или който и да е друг 8- или 10-инчов модел на Huawei, ще получи подарък на стойност 30 лв.

Това е специален промо код, с който клиентът може да се регистрира до края на календарната годината в платформата Уча.се и да се възползва от безплатен достъп до съдържанието й за 1 месец. Сайтът е създаден за ученици от 1. до 12. клас и залага на съвременен подход в представянето на информация. Одобрените от МОН учебни програми са предадени под формата на над 12 хиляди видео урока и тестове, а платформата вече си партнира с над 1200 български училища.

Участието в промоцията е само през септември до изчерпване на количествата и става чрез няколко стъпки. След като се закупи съответния модел таблет Huawei от търговската мрежа, трябва да се посети сайтът на кампанията и да се въведат IMEI на модела и e-mail за получаване на активационен код. Този код се въвежда в сайта www.ucha.se/promo и така се получава безплатен достъп до цялата платформа Уча.се за период един месец от датата на активация. Активацията трябва да се направи до края на годината.