През юли и август безплатен трафик към услугите Telenor Capture и My Contacts

През юли и август безплатен трафик към услугите Telenor Capture и My Contacts

Telenor обяви, че от 1 юли до 31 август клиентите на оператора, които използват приложението за съхранение на снимки и видео Capture, няма да бъдат таксувани за генерирания трафик на мобилни данни. Така той няма да се приспада от наличните МВ на максимална скорост при качване или изтегляне на съдържание. Потребителите на услугата My Contacts също ще могат да синхронизират контактите си, без да бъдат таксувани за генерирания трафик и без да се ползват включените в конкретния план МВ на максимална скорост. Предложението е валидно за всички клиенти на абонаментните планове и предплатените услуги на Telenor, които ползват мобилен интернет и са с последните версии на двете приложения.

Capture е облачна услуга за съхранение и споделяне на снимки и видео, която може да се ползва с мобилни устройства с iOS и Android (чрез безплатно приложение) или с компютър. Услугата, която има над 200 000 потребители в България, е достъпна за всички потребители на мобилни услуги след регистрация, а за всеки регистриран (независимо дали е клиент на Telenor или не) са достъпни 2 GB онлайн пространство. В зависимост от конкретния план клиентите на Telenor могат да получат до 100 GB. My Contacts е услуга, която позволява съхранение и управление на телефонния указател в облака и прехвърляне на контакти между различни устройства. Предложението е достъпно за всички потребители на мобилни услуги и може да се ползва с устройства с Android и iOS, както и с мобилни телефони с SyncML клиент.

 • [Quote]През юли и август безплатен трафик към услугите Telenor Capture и My Contacts[/Quote] Голям праза,те пък едни приложения. Чудят се как да залъгват хората!
  Диян
 • Предполагам като са разочаровали някой клиент на теленор и са го накарали да се махне ;)
  AVKansazov
 • На мен пък един път много ми помогнаха тези две приложения.
  Apple_fan
 • Същото и с контактите, ново устройство или формат логвам се в профила на gmail и всички контакти регистри и снимки от предишното устройство с всички въведени данни са налице.
  AVKansazov