Приложение разкрива много детайли за Samsung Galaxy Buds Pro

Приложение разкрива много детайли за Samsung Galaxy Buds Pro

След няколко седмици очакваме Samsung да представи смартфоните в серията Galaxy S21, а заедно с тях да анонсира и нови безжични слушалки. Според досегашните слухове те ще се казват Galaxy Buds Pro, а появилите се снимки разкриха различен дизайн спрямо този в Galaxy Buds. Междувременно продължават да изтичат повече детайли за тях.

В сървърите на Samsung беше открито приложението за управление на слушалките, а то съдържа още много детайли за техните възможности. Така разбираме, че устройството ще поддържа пространствен 3D звук, който ще отчита посоката на главата и положението на устройството, но тази опция ще работи само с телефони на компанията с Android 11. Подобна технология има и Apple.

Сред другите нови опции е възможност за автоматично намаляване силата на възпроизвежданата музика и пропускане на околните звуци, когато започнете да говорите. По този начин ще можете да провеждате разговор, без да се налага да сваляте слушалките. Слушалките поддържат и функция за индивидуална настройка на звука в двете слушалки за хората със слухове проблеми.

Очакваме Galaxy Buds Pro да предложи възможност за активно шумопотискане, а според приложението ще са налични две степени - ниска и висока. От информацията става ясно, че слушалките ще са с батерии по 61 mAh, а в калъфа за зареждане ще има 472 mAh батерия. Приложението ще поддържа и функция за откриване местоположението на слушалките.

Заедно с това от сайта GalaxyClub идват подробности за цената на слушалките в Европа. От тях става ясно, че Galaxy Buds Pro ще са най-скъпите безжични слушалки Galaxy Buds досега, защото препоръчителната цена за нашия континент е 229 евро. Увеличението вероятно е свързано с изобилието от допълнителни функционалности, но ще е интересно да разберем дали и качеството на звука ще е подобаващо подобрено.

Източник: GitHub, GalaxyClub

  • А аз си чакам да пуснат over ear безжични слушалки...
    Vince Beneff