Приложението BlackBerry Hub вече е достъпно за всички телефони с Android 6.0+

Вече не е нужно да закупите телефон на BlackBerry с Android и с BlackBerry 10, за да се възползвате от възможностите на приложението BlackBerry Hub, което събира на едно място всичките ви акаунти – електронна поща, социални мрежи, календар, разнообразни приложения за комуникация и т.н. Канадската компания обяви, че от днес го прави достъпно за всички смартфони с Android 6.0 или по-нова версия, което е много добра новина, защото досега то беше налично само в нейните телефони.

Пакетът се нарича BlackBerry Hub+ и може да се използва безплатно в продължение на месец, а след това потребителите могат да изберат да виждат реклами или да плащат месечен абонамент от 0,99 цента. Другите налични приложения по време на тестовия период са Calendar и Password Keeper, а при заплащане се отключват и останалите – Contacts, Tasks, Device Search, Notes и Launcher. BlackBerry обещава, че работи по осигуряване на съвместимост с Android 5.0, а освен това проучва възможностите за поддръжка на iOS.

Източник: BlackBerry

  • за съжаление не точно ... доста зле работни в сравнение с BB10 версията му, няма нищо native, няма възможност за много от оригиналните му функции да бъдат използвани или прилагани въобще ... доста зле портче за съжаление.
    tixooo