Приложението MyTelenor с допълнителна функционалност

Приложението MyTelenor с допълнителна функционалност

Новата версия 1.11 на мобилното приложение MyTelenor, която вече е достъпна за Android и ще бъде налична за iOS в близките дни, предлага някои интересни нови възможности. Така например ползващите абонаментните планове на Telenor вече могат да получат справка за потреблението си като PDF файл. Тя съдържа обобщена информация за таксуваните услуги и потреблението по дадена фактура, издадена за мобилния номер, с който се ползва приложение.

В случай че клиентите са го заявили, в справката ще се съдържа и подробна информация за проведените разговори, изпратените съобщения и ползвания мобилен интернет. Получаването на тази справка ще е възможно чрез въвеждане на еднократен код, който се получава чрез SMS.

Сред другите добавки е опция за маркиране по подразбиране на банковата карта, която е използвана последно за плащане на месечна сметка (ако тя е запазена в профила). В допълнение приложението ще известява за наличието на нови версии и ще позволи копиране на кодовете за регистриране на услуги - например Play Diema Xtra. В новата версия е включена информация за телефона на отдела за обслужване на клиенти в роуминг и са отстранени различни грешки.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция