Приложението SMS Паркинг улеснява паркирането в "Синя зона"

Приложението SMS Паркинг улеснява паркирането в
Ново българско мобилно приложение ще улесни шофьорите в София, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Русе, Пазарджик, Силистра и Слънчев бряг, като им помогне да паркират по-удобно в "Синя зона". Казва се SMS Паркинг, разработено е от "Сирма Мобайл" и може автоматично да определи местоположението на потребителя чрез GPS. Така определя не само в кое населено място се намира, но и дали е в "Синя зона", или в "Зелена зона". След това приложението предлага варианти за разплащане, а самото изпращане на SMS става само с едно натискане. SMS Паркинг може да съхрани и различни номера на автомобили в него (например личен, служебен и т.н.).

Предстои обхватът на приложението да бъде увеличен и в други населени места, а засега има само версия за Windows Phone. Компанията обаче обещава да пусне и версии за iOS, Android и др. популярни платформи. SMS Паркинг предлага и информация към кого трябва да се обърнем, в случай че ни вдигнат колата или ни сложат скоба. Може да се изтегли от http://j.mp/smsparking

 • аз използвам приложение за СМС паркинг на иОС от доста време. Не е 1 към 1 с това, но е сходно ;) ЕДИТ - извинявам се.. не прочетох новината подробно. да - такова приложение за иСО няма.
  DocHoliday
 • Твоят щото пък е много умен и смислен...
  KOBRETI
 • Доста безсмислено приложение след като така или иначе това го има и в stk-менюто (Макар че и там е безсмислено като цяло), поне при Вива и Мтел.(whistle)
  mkpetrov
 • страшно глупав и безсмислен коментар
  mr_j