Приложението Your Phone се сдобива с полезна опция за Samsung Galaxy Note20

Приложението Your Phone се сдобива с полезна опция за Samsung Galaxy Note20

С анонса вчера на новата серия смартфони на Samsung Galaxy Note20, корейците и Microsoft допълнително разшириха своето сътрудничество. Като част от него е и приложението Your Phone, което дава възможност за използване на голяма част от функционалностите на телефона през компютър с Windows.

Сега са налични нови и специфични за моделите на Samsung функционалности, като по-късно през годината ще видим и опция за отваряне на множество приложения. Основните новости, които идват с Windows 10 Insider Preview Build (версия 20185), са свързани с визуализацията на приложенията в интерфейса на Your Phone.

Потребителите на Samsung ще виждат списък от икони на приложенията, които са инсталирани на телефона и чрез кликване ще могат да ги отварят в нов прозорец. В този списък можете и да търсите за по-лесно откриване на нужната програма. Освен това има опция за закачане на избрани приложения за бърз достъп.

През ноември ще бъде достъпна и опцията за отваряне на множество програми едновременно, като те ще се отварят в различни прозорци. Тази функционалност първоначално ще е достъпна само за серия Galaxy Note20, но е възможно в бъдеще да бъде добавена поддръжка и за други модели.

Източници: Microsoft (1), (2)