Приложението за доставки на стоки Glovo идва в България

Приложението за доставки на стоки Glovo идва в България

Създадената в Барселона стартъп платформа за доставка на разнообразни стоки и продукти Glovo вече предлага своите услуги и в София. Планът на компанията обаче е да продължи развитието си в България и през следващите месеци да обхване и други градове. Glovo работи в над 20 държави и продължава разширяването на своя обхват в региона на Европа, Близкия изток и Африка.

Жителите на София вече могат да поръчат измежду широката гама от продукти и услуги, които предлага Glovo -готова храна от ресторанти и заведения, хранителни стоки от супермаркети, цветя, фармацевтични продукти и други. В приложението са достъпни познати столични ресторанти като Skapto, Raffy Bar and Gelato, Hummusbar, Subway, Senior Burrito, Kayo Sushi, както и други обекти.

Компанията посочва, че сроковете за доставка са оптимизирани чрез специални алгоритми, чрез което поръчките се извършват за максимално кратко време. Приложението Glovo е достъпно за Android и iOS, но имайте предвид, че услугата не покрива цялата територия на София и може да покаже, че сте извън зона на обслужване.