Приложението за камерата на Motorola получи нов дизайн

Motorola започна да разпространява обновяване на приложението, което се ползва за управление на камерите в актуалните й смартфони, и с него идва напълно нов потребителски интерфейс. Промяната идва малко преди очакваната по-късно този месец премиера на нови смартфони с познатата марка, а според описанието приложението е оптимизирано за тазгодишните устройства на Motorola и е интегрирано напълно с Google Photos. Основната промяна е свързана с начина за превключване на режимите за снимане, което става с плъзване на пръст върху екрана.

Така можете лесно да преминете между заснемането на снимки или видео или пък да отворите страницата с останалите режими като панорама, slow-motion, сканиране на текст и т.н. В този екран е добавен и бутонът за достъп до настройките на камерата. В горната страна (или в лявата в хоризонтална ориентация) на екрана се намират икони за бърз достъп до определени функции и до режима с ръчни настройки. Според използваното устройство може да видите различна версия на приложението – в Play store има две.

  • И за мен беше важна :) Харесва ми приложението, с изключение на това че вътре менюто с настройките нещо много странно си обръща режима от портретен в landscape, въпреки че съм изключил ротацията на екрана.. Мен такива неща ми бъркат в очите :D
    mishobehar
  • Разбира се, че това е важна новина. Благодаря на авторите. За жалост "Moto Camera 2" не е достъпно само всички Мотороли...
    bojidar_wan
  • А ти вярно ли написа коментар за това? Обикновено тук превеждат новини от други сайтове.Така че ако някой друг по-голям сайт си е направил труда да напише новина за това защо да не се публикува и тук. Между другото новината е от седмица и получих новата версия в петък (whistle)
    AVKansazov