Приложения за Android ще могат да работят и под Windows

Приложения за Android ще могат да работят и под Windows
BlueStacks разработват софтуер, с който можете да използвате приложения за Android с х86 базирани таблети, компютри, нетбуци и т.н. устройства, които използват Windows. Компанията е получила финансиране в размер на 7,6 милиона долара и е обявила дата, когато можем да очакваме софтуера да е готов за крайни потребители. Това ще се случи през третото тримесечие на 2011 г. Така приложенията за Android ще могат да работят не само с настолни компютри, но и с таблети с Windows. От BlueStacks съобщават, че засега водят преговори с различни компании без да споменават имена, но очакванията са първите партньори на компанията да са производители на таблети с Android и Windows.

 • ООО да определено ще се съдят :))
  KaloqnYo
 • Тогава Apple ще ги изколят...наистина :D
  mchalakov
 • Трябва да има перфектна емулация на java-та, защото иначе ще бъде голямо мъчение. Пък и такива процеси, обикновенно хабят и доста ток. По - добре компанията да се заеме със същия проект, но с приложенията на iPhone, че поне са повече.
  vladovn
 • Те Google кога ли са били доволни ? Те си мислят, че като бълват софтуер наляво и надясно ще подчинят пазара. Е, няма да стане ! Докато грижата за индивидуалния клиент е на последно място това няма да стане !
  Wishmak3r