Продажбите на новия iMac започват на 30 ноември

Продажбите на новия iMac започват на 30 ноември
Apple съобщиха, че продажбите на най-новия модел iMac ще започнат в края на тази седмица - 30 ноември. Най-напред в магазините ще се появи версията с 21,5" екран, а 27" модел ще очакваме през декември. iMac 21,5" ще струва 1299 щатски долара, а по-големият - 1799, като потребителите ще могат да избират измежду версии с процесори Core i5 и Core i7, като традиционно вариантите ще са два - и за двата модела.

iMac с 21,5" дисплей ще се продава във версия с процесор Core i5 на 2,7" GHz, с графична карта NVIDIA GeForce GT 640M и още една с процесор Core i5 с работна честота 2,9 GHz. И двата модела ще разполагат с 1TB твърд диск и 8GB оперативна памет.

По-евтиният модел на 27-инчовия iMac ще работи с процесор Core i5 и графична карта NVIDIA GeForce GTX 660M. По-скъпият модел ще е с четириядрен процесор Core i5 с работна честота 3,2GHz. Освен това сред възможностите са и процесор Core i7 и Fusion Drive, който добавя 128 МВ флаш памет към традиционен твърд диск за подобрена производителност.

  • Колкото и да са ми противни признавам им го, правят извънземни неща, но това не означава, че си променям мнението за тях, или че ще си го променя! Мисля, че за щатския пазар нещо такова, като този продукт не е скъпо, за нас, ще е обаче. Иначе евала тънък и красив.:)
    Ванката