Продажбите на Samsung Galaxy Note надхвърлят 10 милиона

Продажбите на Samsung Galaxy Note надхвърлят 10 милиона
Въпреки по-големите му размери Samsung Galaxy Note се превърна в неочакван хит и продажбите му надминаха очакванията на компанията, включително и в България. Дни преди очакваната премиера на следващия модел в серията корейската компания сподели данни за пазарното представяне на Galaxy Note. От тях разбираме, че от началото на продажбите на устройството през октомври миналата година от него до потребителите са достигнали вече над 10 милиона броя. Това не изглежда много впечатляващо в сравнение с постиженията на Galaxy S III, но все пак става дума за смартфон с размери, които не са удобни за много от нас.

http://global.samsungtomorrow.com/?p=17286

Аксесоари за:
 • Вярно е. Съгласен съм с теб 100%
  evir
 • Така си е. Качеството на изработка на DELL е малко по-добро, само че отстъпва доста в електрониката. Все пак тези мини-таблети са компютри. При компютрите е от първостепенна важност да са с актуалния процесор, графичен ускорител, чипсет, тип памет и т.н. Тази тенденция се е наложила, тъй като параметрите им са точно измерими и съпоставими, а разликата в поколенията е съществена и видима при употреба. Всеки потребител иска да ползва мултимедиините възможности на джаджите и там морално остарелите компоненти се представят трагично и дистанцията (изоставане) от актуалните модели е особено изразителна. Според мен Galaxy Note се представи добре като за първо устройство на Samsung от този тип. Важното е следващият модел да затвърди овладените позиции. Мисля че Samsung се стараят да създадат ентусиазъм и очаквания у потребителите за новите модели, но личното ми мнение е че засега не могат да достигнат необходимото ниво на изпълнение. Ако трябва да бъда по-конкретен , ценовият клас в който продават има някой утвърдени изисквания за качеството на използваните материали и изработката. Пластмасата си е пластмаса и никога няма да стане метал, но все пак има евтина и неподходяща и друга такава - с 10 цента на устройство по-скъпа, но пък за това удоволетворяваща минималните изисквания за горния среден клас. За премиум трябва да се слага кевлар, карбон или неща от този калибър, ако ще е пластмаса, иначе не става. Все едно да сложиш в салона на някое ферари рогозка от дачия. Какво имам предвид : 30 грама поликарбонат е материал колкото за две CD-та. Толкова отива в един смартфон. Въпреки това Samsung използва индустриална пластмаса с ниско качество, която се пука при усукване. Спестили са по 1 цент на всеки Galaxy S3, което примерно на 10 милиона прави $100 хил. икономия. Тези спестени $ обаче ще вкарат в много неприятен филм неизвестно колко ползватели с пукнат телефон.
  A4i
 • МНОГО ГОЛЯМА ГРЕШКА, DELL е DELL Ако ти си мямал такав . няма място за сравнение ДЕЛЛ.
  evir
 • Доколко по- добре ще се продава Note II предстои да видим. Зависи най- вече от характеристиките му. Галакси ІІІ е може би най- доброто предложение на пазара в момента, но по вероятно е, да не успее да постигне бройката по продадени телефони като Самсунг Галакси ІІ.
  gog88
 • Очаквам Note II да се продава още по добре ;)
  Beчния
 • Основно идват от по-добрия всравнение с делл стрийк и най-вече заради писалката.
  makeno
 • Всъщност Самсунг не са първи с представяне на телефон-таблет а ДЕЛЛ, но интереса не беше толкова голям а и поддръжката му спряха много бързо. Продажбите и въобще интереса към Галакси Ноут идват от името Самсунг, които доказаха, че могат и са конкурентно способни на Епъл да не кажа, и заплаха!:)
  Ванката
 • 10 милиона, добре, много добре. Самсунг доказаха на света, че има интерес към подобни, огромни телефони. Сега остава о други производители да се включат.
  osama11
 • И ние и ние :D
  omax