Програмата на Sofia Game Night включва много събития за малки и големи

Програмата на Sofia Game Night включва много събития за малки и големи

Втори ноември ще е ден за размисъл преди втория тур на местните избори в София, а ако не сте се възползвали от възможностите за пътуване, които предоставя дългия уикенд, може да се гмурнете в забавленията от второто издание на Sofia Game Night. Организаторите му обещават над 40 събития за малки и големи на 30 локации в столицата.

Ще има събития за настолни и компютърни игри, виртуална реалност, детска програма, насърчаваща МИНТ (математика, инженерство, наука и технология) уменията в ранна възраст, както и още много забавления, турнири, партита и други. Всички събития са с вход свободен, но някои от тях са с ограничен капацитет поради спецификата на игрите и изискват предварително записване - онлайн или в деня на събитието.

За да могат посетителите да се възползват максимално от програмата, провеждаща се от центъра до Бояна и от Полигона до Младост, организаторите и партньорите от TaxiStars ще предложат намаление за пътуване с такси. Промоционалният код ще бъде обявен на 2 ноември. Подготвени са и редица награди и ваучери на стойност от 20 до 50 лв. от Ozone.bg.

Повече за събитията в специалната програма на Sofia Game Night има тук, а пълната програма е тук.

Оферти на деня