Започват продажбите на Nokia 6.2 в България

Започват продажбите на Nokia 6.2 в България

Представеният в началото на септември Nokia 6.2 вече може да се намери в търговската мрежа в България. Устройството се предлага с 4GB RAM и 64GB разширяема памет в цветове черно и сиво на препоръчителна цена на дребно 489 лв. Моделът е с рамка от здрав и лек полимерен композитен материал, а двата панела са от стъкло Gorilla Glass 3. За производителността се грижи чипсет Snapdragon 636.

Смартфонът има 6.3" full HD дисплей с яркост 500 нита и контраст 1:1500, който е снабден с технологията PureDisplay. Разработката се възползва от специален процесор на Pixelworks, който осигурява възможност за възпроизвеждане на HDR съдържание и конвертиране на SDR към HDR в реално време. Поддържа се и HDR10 видео от Amazon.

Селфи камерата е 8МР (f/2.0), а отзад откриваме тройна основна камера, която включва 16MP (f/1.8) главен сензор, 5MP сензор за боке ефекти и 8MP (f/2.2) сензор с ултраширокоъгълна оптика. Добавен е нощен режим с комбиниране на повече кадри и портретен режим с различни боке ефекти. Сред останалите характеристики откриваме батерия с капацитет 3500 mAh.

Оферти на деня