Производството на iPhone 5S ще започне през декември?

Производството на iPhone 5S ще започне през декември?
Продажбите на iPhone 5 едва започнаха, но според информация на китайската преса Apple вече подготвя следващия си смартфон iPhone 5S, чието производство ще стартира още през декември. След проблемите около доставката на компоненти и качеството на продукцията, с които американците се сблъскаха при iPhone 5, те са решили да ги избегнат при новия смартфон и затова през декември ще започне тестово производство на телефона преди официалната му премиера. Китайското издание Commercial Times твърди, че през декември ще бъдат създадени 50 000 - 100 000 броя от устройството преди началото на масовото му производство през първото тримесечие на 2013 г. Все още не е ясно дали в тази информация има някаква доза истина.

http://www.digitimes.com/news/a20121112PB200.html

Аксесоари за:
 • Не всички са IT ентусиасти. Всъщност под 2% от населението са такива. Това е много малък пазар. Ето защо айфоня и другите подобни джаджи е полезно да са модерни. По този начин повече хора ще ги купуват. Интереса и големият пазар привличат инвестиции в разработка на нови модели. 5 години след първият iPhone вече никой не отрича, че сме в Post-PC ерата. Това нямаше да бъде възможно с 2% потенциални купувачи.
  A4i
 • Революционната промяна на Iphone 5s ще в s-образната опашка на ябълката, която ще гарантира и нови рекордни продажби на телефона... ;)
  nikolaiii
 • Първият ми, а и единствен, айфон си го взех точно защото беше телефон плюс айпод в 1. Най-големият плюс беше, че нямах нужда от две устройства а и по онова време айфонът нямаше реална алтернатива. Сега не бих си взел айфон, но ако някога пак си взема, то определено основната му функция ще бъде да слушам музика докато пътувам. :)
  makeno
 • Не знам за Лондон, но в Тулуза, Фр си позват тел точно както Бабанка е описал. В метрото само музика слушат и го вадят да сменят песента. Даже гинекологът ми като бях бременна все си вадеше айфона до компа дето също беше на apple та сички да го видат. Ама един ден ахна като на моя прост ХТЦ desire hd навремето му отворих сайта на лабораторията, където правех изследванята и извадих всички изследвания за 9 месеца, отворени с адобе. Пита ме как го правия и какъв е тоя тел. Та дали ще е Лондон или другате все тая. Една голяма част не могат да правят друго освен ало-ало и смс, важна е модата.
  renita_ltd
 • Това си говорим бе приятел, гледаме Американци и Англичани как ги ползват само че те са свикнали на тази операциона система а и има малка подробност не им е тежко да си плащат за едни и същи приложения след като си сменят телефона.А и Нашите оператори ги дават с договор за 1000+ лв с невероятния тарифен план за 50лв на месец. Колко струват в америка с договор а? Мисля че всички тук знаят за какво говоря. Поздрави !!! :D
  AlienZ
 • Бабанка,някак лековато е обобщение от единични случаи.Да ти предложа нещо приятно-отскочи примерно до Лондон,хем да видиш тамошните фитнеси и в метрото първото нещо,което няма как да не забележиш е,че всеки втори е с iPhone.Още с влизането и ги вадят и почват да си вършат работата,не да плямпотят!Пък отскочи и до Ковън гардън Епъл стор,ще ти е интересно.
  stoks
 • Щом могат да си го позволят хората, няма нищо лошо. По-добре айфон отколкото някоя нокия с фенерче. А в западните държави, човек дори и да иска, не може да намери лесно такава. :)
  makeno
 • Да аз преди в една друга тема бях писал за един мой клиент във фитнеса, докато тренираше аз се занимавах с една мацка, като и показвах едно бъзикчийско приложение Talking Ben и тоя ми вика можеш ли да ми го качиш на моя айфон 4 или 4с беше не помня, аз му викам дай ще ти го инсталирам. И каква беше изненадата ми, като се опитах да му го инсталирам а той даже не си знаеше регистрацията ползваше своя 4/4с 64гб за ало, ало представяш ли си? Това са масата от юзърите на айфон просто в крак с модата.
  Ванката
 • Хаха, единия от коментарите много ми хареса. Наистина има много хора които имат iPhone само защото е модерно и дори не знаят за какво могат да го използват. В автобуса когато се водя, много кифли им звънят телефоните с default мелодията на Apple, те дори не могат да си сложат песен да им звъни камо ли да ползват мейл или нещо друго по-сложно. Не знаят как да си направят регистрация в G-mail примерно. В старата работа имах една такава колежка, която ме молеше да и сложа \"facebook\" (angry)
  AbJeCt666
 • Една голяма част от хората си купуват кейсове и крият теелфоните в тях. Това може да е причината да не се страхуват от надрасквания. Макар че малко странно, защото съм сигурен, че една голяма част от клиентите искат да има какво да покажат, а с тези кейсове...
  vixfix
 • Аз се чудя след, като се оповести, че айфон 5 има дефекти, как така пак ставаха опашки и спаха пред магазините им? Това нормално ли е? Да ти покажат, че тази ябълка е развалена и ти да се наредиш на опашка за да си я купиш.(whistle)
  Ванката
 • Най-вероятно ще започнат да произвеждат само корпуса през Декември , че барем до септември догодина се научат как се анодизира алуминий .
  GalinBelos
 • Вие па нищо не разбирате, ГЪЗАРИТЕ ще ги купуват :) Нали се сещате ония дето дават по 1000+ лв за Айфон който ползват само за разговори и не знаят как дори да си ползват имейла. След това ще търсят някой \"простосмъртен\" (не гъзар) който да им сложи някоя мп3-ка за мелодия :) и да им инсталира 2-3 приложения за да се чувстват че всичко могат да правят с това \"чудо\" на технологията и иновацията за което са дали толкова пари :)
  AlienZ
 • Май същите които взимат 4, 4S, 5, ....... :D
  TURL
 • Пълни глупости. Кой ще си вземе 5-ца, ако в следващите 6 месеца пуснат 5s? Само най-болните мозъци, евентуално :D
  aPhone
 • ми стават морално остарели след 6 месеца... не се ли сещаш ? и какво ще ги правят като след половин година има вече два пъти по-добри показатели на същите цени ...
  Loоper
 • Как така се \"изпарява\" с времето, моля, обясни. :) пс: не се заяждам, просто ми е интересно (beer)
  AbJeCt666