Прототип на Doogee Mix 4 показва интересен дизайн

Прототип на Doogee Mix 4 показва интересен дизайн

Китайската компания Doogee е известна с достъпните си смартфони, които не впечатляваха със своя дизайн, но положението може да се промени със следващите й продукти. Това разкрива видео на Mrwhosetheboss, което показва прототип на смартфона Doogee Mix 4. Става дума за макет, който не функционира, но въпреки това има интересен слайд дизайн. В горната част е поставен 6”-безрамков дисплей, който заема около 97% от лицевата повърхност на телефона, а в долната се намират останалите компоненти, включително предната камера и говорителят.

Когато провеждате разговор, плъзвате надолу дисплея, за да покажете говорителя и камерата, а според информацията това движение може да се ползва и за приемане на разговори. Този дизайн неминуемо се е отразил и на размерите на телефона, чиято дебелина е около 11 мм.  Не е изключено финалното устройство да разполага и с вграден в дисплея сензор за отпечатъци, което се подсказва от изображението върху екрана.

Върху макета се забелязват двойна основна камера и USB-C порт, но стандартен жак за слушалки липсва. Компанията разкрива, че ще заложи на чипсет Snapdragon, което ще е сериозна промяна спрямо досегашната й политика. Засега не е ясно кога ще видим Mix 4 на пазара, но това може би ще стане към края на годината, а цената се очаква да е под 300 долара. Междувременно трябва да стартират продажбите на Mix 3, което вероятно ще стане през лятото.

  • Супер, най-после нещо ново /или връщане към доброто старо/ като дизайн! Да не говорим, че напомня малко на 8-ма серия на Нокия, която приемаше /отхвърляше/ разговор само с приплъзване нагоре /надолу/!
    bibo35
  • Дам, и аз се чудя, какво ли е усещането при дълъг разговор, но трябва с нещо да са го измислили, така че да не е проблем. Ще видим, като го изкарат по отзивите.
    Tadj
  • Отличната идея е неприложима за разговор от 5 минути освен ако не са ти безчувствени ушите
    iavorski