Razer Hammerhead True Wireless Pro имат ANC и THX сертификация

Razer Hammerhead True Wireless Pro имат ANC и THX сертификация

Razer продължава да разширява портфолиото си от геймърски периферни продукти с новите напълно безжични слушалки Razer Hammerhead True Wireless Pro. Те се отличават с редица премиум функционалности, включително активно шумопотискане и сертификация от THX.

Интересен акцент при модела са накрайниците, които се поставят в ухото. Освен стандартните силиконови варианти в комплект идват такива от памет пяна, създадени съвместно с Comply, за постигането на добра изолация.

В основата на слушалките са изполвани 10-милиметрови говорители, а освен това всяка от тях има по три микрофона и сензор за близост. Последният засича свалянето от ухото и съответно паузира плейбека. При използване с активно шумопотискане издръжливостта с един заряд на батериите е до четири часа. Това време се удължава до 20 часа с вградената в кейса за зареждане батерия.

Razer Hammerhead True Wireless Pro разчитат на технология Bluetooth 5.1 за свързване с различни устройства. Благодарение на това се постига ниска латентност от 60 милисекунди. Всяка от слушалките има и сензорна зона за управление чрез докосване. Конструкцията на модела е със сертификация IPX4 за водоустойчивост. Цената на слушалките е 200 долара.

Източник: Razer