Razer с нови аксесоари за феновете на TRON: Legacy

Razer с нови аксесоари за феновете на TRON: Legacy
Изложението Comic-Con се оказа точното място за официалната премиера на новата серия геймърска периферия на Razer, чийто дизайн е вдъхновен от филма TRON: Legacy. Премиерата на филма очакваме през последното тримесечие. Моделите са разработени съвместно с Disney Consumer Products, така че да се постигне пълно съответствие между дизайна на продуктите и стила на филма. Серията TRON: Legacy включва гейминг клавиатура, мишка и иновативен биолуминесцентен пад, които носят отличителните светещи сини линии, които феновете ще видят и в Light Cycle - ултрабързите мотори, с които се състезават героите от филма.

TRON клавиатурата на Razer разполага с подсветка в син цвят, която се активира при включване и изключване (Rez и De-Rez ефекти), както и по време на игра, за да сигнализира за действията на играча. Клавиатурата включва Hyperesponse бутони, които са програмируеми и с макроподдръжка. Цифровият блок дори може да бъде отделен от основната част и поставен отляво или отдясно в зависимост от личните предпочитания.

Гейминг-мишката TRON поддържа същите светлинни индикации, Rez и De-Rez ефекти, като възможностите са допълнени от 7 програмируеми Hyperesponse бутона. Лазерният 3.5g сензор с чувствителност 5600 dpi осигурява бързина и прецизност, с което подобрява представянето при игра. Моделът може да се използва както с дясна, така и с лява ръка. Част от серията е и пад за мишка, използващ иновативна биолуминесцентна технология, благодарение на която движенията на мишката оставят синкаво сияние по повърхността му.

Моделите ще излязат на пазара в периода на филмовата премиера и представянето на играта, които предстоят през последното тримесечие на 2010 г. По първоначална информация цените на продуктите в България ще се движат около 299 лв. за клавиатурата TRON, 199 лв. за мишка TRON и 249 лв. за комплект от гейминг-мишка и пад.