Ready For на motorola – иновация, която променя разбирането за потенциала на смартфоните

Ready For на motorola – иновация, която променя разбирането за потенциала на смартфоните

Повече от десетилетие приемаме смартфоните за ограничени джаджи с относително малък екран и софтуерна клавиатура. Да, именно това ги превърна в революцията, завладяла света, но след цялото това време е очевидно, че има нужда от нещо ново. Платформата Ready For на motorola премахва тези ограничения и дава на moto g100 възможността да разгърне пълния потенциал, който смартфонът има.

Засилена конкуренция при смартфоните с цена до 300 лв. през 2021

Засилена конкуренция при смартфоните с цена до 300 лв. през 2021

Ready For позволява да включите телефона към монитор, телевизор или всеки друг HDMI екран. Това се случва изключително лесно със съвместим USB-C към HDMI кабел, като можете да използвате и директно USB-C към USB-C, ако екранът ви поддържа такава връзка. Когато свържете смартфона и екрана, можете да използвате Bluetooth аксесоари като гейминг контролер или мишка и клавиатура в зависимост от задачите, които искате да изпълните.

Това превръща смартфона в пълноценно устройство, което може да е полезно в разнообразни ситуации. Нещо повече, по този начин не малко хора могат да преосмислят нуждата да инвестират в допълнителни устройства. moto g100 комбинира хардуер и софтуер, които променят правилата на играта.

Може би най-привлекателни са професионалните възможности на moto g100 в комбинация с Ready For. Благодарение на тях вече можем да оставим служебния лаптоп и да използваме само телефона, за да свършим работата си. За целта Ready For превръща смартфона в работна станция, която поддържа всички базови приложения като имейли и Google Docs и ги показва на големия екран. Интерфейсът е стандартен за десктоп преживяване, така че всичко може да се случва лесно и удобно. Когато свържете Bluetooth мишка и клавиатура, преживяването е като на обикновен компютър. Ако нямате мишка, можете да използвате екрана на moto g100 като тракпад, което е допълнително удобство.

Друг сценарий, който професионалистите ще оценят, е, че с Ready For могат да спрат да носят лаптопа си по служебни срещи. Да, те вече са рядкост, но когато отидете да презентирате големия си проект, вече можете просто да свържете телефона към прожектора и да се концентрирате върху представянето си. Не на последно място са функциите за видео обаждания, за които е режимът на работа, в който камерата автоматично проследява лицето, така че винаги да е в центъра на кадъра. Този режим работи на базата на изкуствен интелект и избира коя от двете предни камери на moto g100 да използва според конкретната ситуация.

В контекста на COVID кризата това са функции, които носят нещо повече от комфорт. С Ready For Motorola дава възможност да използваме само телефона си, за да вършим задачи, които преди изискваха компютър и смартфон. В период с ограничени финанси и изострена нужда от допълнителни устройства с пълни функции, това е от изключително значение.

Не всичко е работа обаче и Motorola напълно осъзнава това. Затова и Ready For позволява свързването на Bluetooth контролер, с който да получите една мобилна гейминг конзола. На нея можете да играете любимите си игри по напълно нов начин. Това ще направи битките в PUBG Mobile и Call of Duty Mobile напълно ново преживяване без еквивалент. Естествено, поддържа се и стрийминг на 4K видео директно от някои от най-популярните услуги като Netflix, Amazon Video и Youtube.

С всички тези възможности Ready For трансформира moto g100 от бърз и мощен смартфон във верен спътник в много повече ситуации. Благодарение на тази еволюция в концепцията за смартфон, moto g100 получава изцяло нов набор от възможности, с които е готов да промени възприятието ни за тези устройства.

  • С Mate10Pro 2017 година
    BANANA_18
  • доста повече, със S8 излезе :)
    tixooo
  • Това Самсунг и Хуавей го имат от поне 2 год. насам.
    propov