ReadyCase е необикновен калъф за iPhone

ReadyCase е необикновен калъф за iPhone
С премиерата на iPhone 5 е време и за нови аксесоари за устройството, чиято издължена форма го прави несъвместимо с досегашните калъфи например. Оказва се, че идеите за калъфи могат да бъдат много изненадващи. Това показват създателите на ReadyCase, които се опитват да наберат средства за производство чрез платформата на сайта Indiegogo, която работи подобно на KickStarter. Калъфът, предложен от тях, добавя само 3 мм към дебелината на смартфона (ще има версии за iPhone 4S и iPhone 5), но има толкова допълнителни възможности, че ни е трудно да изброим всички.

Какво получавате с калъфа? Сред екстрите са две поставки за позициониране на смартфона върху равна повърхност в хоризонтално и вертикално положение, опция за ползване на сменяеми обективи (макро, рибешко око и широкоъгълен), USB памет с капацитет 8GB или 16GB, мултифункционален инструмент с трион, отвертка и отварачка за бутилки и дори скоба за съхранение на слушалки.

Ако искате да подкрепите проекта и да си осигурите този интересен калъф, който ще се проадва от февруари, можете да го направите на следния адрес:
http://www.indiegogo.com/TheReadyCase

 • Аз я отварям с поглед! :)
  asenna5
 • [Quote]Който не може да си отвори бирата в гората заслужава да умре от жажда за бира! :D[/Quote] хахахахахахахахаха, абсолютно вярно! стига бе, бира може да се отвори и с вестник!
  KOBRETI
 • Който не може да си отвори бирата в гората заслужава да умре от жажда за бира! :D
  nmnikolov
 • хубава реклама едва ли обаче това джобно ножче ще седи добре на петицата представяте ли си някоя русокоска да се похвали с бял айфон петица а на задната страна да намерите отварачка за бира щото сте в гората и не мой да си отворите бирата
  wesko7777777
 • забравили са споделят най-важната функция - предпазва боята да не падне:)
  butch_bs
 • Така е, когато телефона не може да се ползва като флашка, се налага да си носиш отделна флашка :) Иначе за обективите е готино - имах такова на Нокиа Н70 около преди 6-7 години... Нош, трион, отварачка, отверка? Seriously???
  KOBRETI
 • [Quote]мултифункционален инструмент с [B]трион, отвертка и отварачка за бутилки[/B] [/Quote]:D:D(woo)(woo)(woo):D:D:D Айде шеф Петров да му направи тест:D:D
  rado243