Realme ще представи смартфон с 64-мегапикселова камера на 8 август

Realme ще представи смартфон с 64-мегапикселова камера на 8 август

През юни Realme загатна, че подготвя смартфон с четворна камера и 64-мегапикселов сензор, който компанията изглежда ще представи на 8 август по време на събитието Camera Innovation Event в Ню Делхи. Засега все още липсват други детайли, свързани с бъдещия модел, но това най-вероятно ще е първият с подобен модул.

Възможно е компанията, която е филиал на BBK Electronics, да включи към основната камера още телефото и ултраширокоъгълни обективи, а четвъртият най-вероятно ще е за боке ефекти. Според лийкъра Ice Univerce (@UniverceIce) и Redmi ще пусне такъв модел през настоящия месец, а Samsung ще направи това през септември или октомври.

Препоръчани оферти

 • Поредната "nameless" компания, която иска де е първа Другарю Кузманов, много непрофесионално и лаишко изказване 😂
  Боби13
 • Поредната "nameless" компания, която иска де е първа Nameless, хахаха, това е бюджетното подразделение на Oppo/Oneplus. Нещо като Redmi за Xiaomi, Honor за Huawei.
  tzincbg
 • Realme е марка на гиганта BBK Electronics: https://en.wikipedia.org/wiki/BBK_Electronics

  Конгломерата притежава марките Oppo, Vivo, OnePlus и Realme. С продажбите от всичките си марки фирмата е на второ място в света по пласирани смартфони. Анализаторските фирми нарочно дават продажбите на марките им поотделно, тъй като в противен случай трябва да изхвърлят Apple от третото място в класацията (след като Huawei ги изпревари и категорично взе второто място), а това ще се отрази на цената на акциите, бонусите за шефовете и т.н.
  Мilen
 • Поредната "nameless" компания, която иска де е първа
  Kuzmanovv