Realme Watch S издържа до 15 дни с един заряд

Realme Watch S издържа до 15 дни с един заряд

Realme представи новия си умен часовник, Watch S, който включва кръгъл екран с диагонал 1.3 инча и резолюция 360 x 360 пиксела. Моделът разполага и със сензор за околна светлина, а по този начин е възможна автоматичната настройка на яркостта на екрана в зависимост от условията.

Екранът има защитно покритие Gorilla Glass, а освен това вече са налични над 100 различни циферблата. Конструкцията на часовника е алуминиева, а отдясно са добавени два хардуерни бутона. Каишката е от силикон и в четири цветови опции, син, оранжев, зелен и черен.

Watch S включва сензори за измерване на пулса и нивата на кислород в кръвта. Той може да проследява 16 различни вида спорт, а освен това очаквано получава известия от свързания телефон. Моделът отчита и качеството на съня.

Часовникът има рейтинг на водоустойчивост IP68, като може да издържи на потапяне на дълбочина до 1.5 метра. Realme Watch S има батерия с капацитет 390 mAh и може да издържи до 15 дни с един заряд.

Realme Watch S дебютира на 14 ноември в Пакистан с цена 14 999 рупии (80 евро). Предстои да видим дали ще се появи и в други региони.

Източник: Realme