Realme X3 SuperZoom включва перископен обектив и чипсет Snapdragon 855+

Realme представи най-новия си смартфон, Realme X3 SuperZoom, който ще е достъпен за потребителите в Европа. Моделът включва IPS дисплей с диагонал 6.57 инча, резолюция Full HD+, честота на опресняване 120 херца и отвор, в който е поместена двойната селфи камера. Тя се състои от 32МP сензор Sony IMX616 и 8MP с ултраширокоъгълен обектив.

Препоръчани оферти

X3 SuperZoom използва миналогодишния чипсет Snapdragon 855+ в комбинация с 12GB RAM, 256GB памет UFS 3.0 и батерия с капацитет 4200 mAh с технология за бързо зареждане при 30W. Моделът разполага с охладителна система, включваща изпарителна камера, която би трябвало да се справи ефективно с охлаждането му.

Смартфонът включва 64MP сензор Samsung GW1 и 8MP с перископен обектив за 5-кратен оптичен зуум и до 60-кратен хибриден в комбинация с главния сензор. Освен това са налични 8MP с ултраширокоъгълен обектив и 2MP за макроснимки. Достъпни са режим като Nightscape 4.0, професионален и за статив, а освен това и селфи камерата разполага с нощен режим.

Сред останалите параметри на модела откриваме вграден отстрани на конструкцията сензор за отпечатъци, USB Type-C порт, двубандов Wi-Fi (ac), Bluetooth 5.0 и GPS. Realme X3 SuperZoom е достъпен за предварителна поръчка от днес, а продажбите му започват от 2 юни. Той ще е наличен в син и бял цвят с цена 499 евро.

Източник: Realme