Реални снимки на Nokia Lumia 1520

Реални снимки на Nokia Lumia 1520
В края на този месец очакваме Nokia да представи един от първите смартфони с Windows Phone 8 GDR3 с четириядрен процесор и full HD резолюция на екрана с диагонал 6". Докато чакаме това да се случи, от потребител на форумите на The Verge идва цяла галерия с реални снимки на Lumia 1520, които го сравняват и със смартфон Xperia и с iPad mini, като по този начин можем да добием представа за реалните размери на корпуса.

Според осигурената информация характеристиките включват 2GB RAM, четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon 800, 6" дисплей с резолюция 1080p, 32GB вградена памет и слот за допълнителна.

Задната страна на корпуса наподобява тази на Lumia 925 с малка издатина около камерата. Тя ще е с резолюция 16МР и ще е в състояние да запазва едновременно два размера на снимките - 16МР и 5МР. Вторият размер е подходящ за споделяне онлайн и вероятно ще използва алгоритмите, които включва и технологията PureView. От снимките става ясно, че Lumia 1520 вероятно ще използва nano-SIM карта.

Повече снимки можете да видите тук:
http://www.theverge.com/2013/9/8/4708062/nokia-lumia-1520-photos-leak

 • Материала се оказа доста добър/самсунг,лг,сони сега и ябалката/. Само цената да е поносима.
  evir
 • Само като му видя гърба и ме навяват спомени за пластмасовите сапунерки на НТС.
  Parmenion
 • Характеристиките на телефона изглеждат доста добри, а и като дизайн ми харесва. Всъщност, Нокия винаги са правили много добри, функционални и здрави телефони (като желязо). Дано до излизането му Уиндоус 8 да понапредне, че ще бъде жалко за апарата.
  l_zdravkov
 • Да си призная и на мен ми хареса много от това, което видях на снимките.:)
  Ванката