Рендъри на Samsung Galaxy S11e разкриват тройна основна камера

Рендъри на Samsung Galaxy S11e разкриват тройна основна камера

Скоро след като ни показа как ще изглежда Samsung Galaxy S11 @OnLeaks е готов да ни покаже и друг модел от очакваната догодина серия. Този път това е най-евтиното устройство в нея Galaxy S11e. Снимките показват, че ни очаква дизайн като в Galaxy S11, отвор за селфи камера в центъра на горната част на дисплея и масивна зона за основната камера, в която се виждат три сензора - с един повече спрямо Galaxy S10e. Смартфонът е с размери 151.7 x 69.1 х 7.9 мм.

Според информацията Galaxy S11e ще има 6.2-6.3" дисплей, което го прави сравнително компактен. Кадрите не показват сензор за отпечатъци отстрани като в Galaxy S10e, което подсказва, че той може да е вграден в дисплея. Жак за слушалки не се вижда, но такъв липсва и в Galaxy S11, така че не се изненадваме. Слуховете твърдят, че Galaxy S11e ще предложи 6GB RAM, по-голяма батерия и чипсет Snapdragon 865 или Exynos 990 като в другите модели от серията. Не е изключено камерата да не ползва 108MP сензор, който очакваме от по-скъпите модели.

Източник: Pricebaba

Препоръчани оферти

  • Ама не се притеснявайте, направете всички с огромни дисплей егати... Просто нямам думи, явно S10e и A40 бяха последните компактни смартфони....Тъжно !
    AbarthSS