Ето как ще изглежда Samsung Galaxy S11

Ето как ще изглежда Samsung Galaxy S11

С наближаването на края на годината погледите ни са насочени към новите смартфони, които ще бъдат представени в началото на следващата година. Без съмнение голяма част от интереса е насочена към серията Galaxy S11, която очакваме да донесе много промени. Благодарение на сайта 91mobiles и @OnLeaks вече можем да видим как ще изглежда новата серия чрез серия от рендъри, които са създадени на базата на заводски CAD файлове за производителите на аксесоари.

Снимките показват, че Samsung ще продължи започнатото с Galaxy Note10 и ще позиционира селфи камерата в центъра на горната част на екрана. Рамките под и над екрана изглеждат изтънени, макар че долната продължава да е малко по-широка. В горната част се забелязва и тънък процеп за говорителя. Според информацията устройството има 6.7" дисплей, който е двустранно извит, но извивката изглежда по-малка. Размерите на модела са 161.9 x 73.7 x 7.8 мм.

Задният панел също е интересен и показва, че дизайнерите на Samsung са се вдъхновили от iPhone. Забелязваме голяма зона за камерата в единия ъгъл, в която сензорите са подредени L-образно. Виждат се 5 сензора, но засега не знаем какво ще е предназначението на част от тях – вероятно три ще са в камери с различна оптика, а четвъртият ще е 3D ToF, но функцията на петия остава неизвестна.

Според слуховете Samsung Galaxy S11 ще предложи 108МР основен сензор, 5х оптично приближение и дори запис на 8K видео. Очакваме в серията да има три модела с различни размери. Достъпният Galaxy S11e вероятно ще предложи 6.3”/6.4” дисплей, а от Galaxy S11 и Galaxy S11 Pro очакваме 6.7” и 6.9” Dynamic AMOLED панели. Говори се, че те ще поддържат и честота на опресняване до 120Hz.

Източник: 91mobiles

Препоръчани оферти