Рендъри показват как може да изглежда Xiaomi Mi 10

Рендъри показват как може да изглежда Xiaomi Mi 10

Xiaomi подготвя наследник на модела Mi 9, който без изненади ще носи името Mi 10 и ще се появи в началото на следващата година. Благодарение на сайта TechConfigurations разполагаме с няколко рендъра, които загатват за дизайна на бъдещото устройство. Ако съдим по изображенията, флагманът ще предложи дисплей с извити под 90 градуса страни подобно на Vivo NEX 3.

Сред очакваните параметри на устройството са дисплей с диагонал 6.7 инча, резолюция QHD, вграден скенер на отпечатъци и съотношение екран-корпус от 96%. Липсата на прорез или отвор подсказва, че най-вероятно селфи камерата ще бъде поставена в подвижен механизъм. Впечатление правят по-острите ъгли на конструкцията.

На гърба е видима тройна основна камера, която ще включва 108-мегапикселовия сензор Samsung ISOCELL Bright HMX с 3-кратен зуум, 16MP и 20MP сензори. Доста е вероятно моделът да разполага с бъдещия флагмански чипсет Qualcomm Snapdragon 865 и да се предлага в син, розов, червен и зелен цвят.

Източник: Tech Sina

Оферти на деня

 • Те не знаят какво е книга, като отделно срещат затруднения дори при филмите със субтитри, защото не можели да ги прочетат поради ,,бързата" им смяна !
  Боби13
 • -
  npet
 • Друго си е да кажеш "оцветени с електронно-изчислителна машина скици" вместо рендъри. Всички ще те разберат.
  ipolit
 • Говорете нa бългaрски - кви сa тия рендъри?
  HICHNELANDER
 • Ето нещо и за мен. Влиза в списъка ми с телефони за 2020 година.

  Тази част ми хареса много:
  На гърба е видима тройна основна камера, която ще включва [B]108-мегапикселовия сензор Samsung ISOCELL Bright HMX с 3-кратен зуум, 16MP и 20MP сензори[/B]. Доста е вероятно моделът да разполага с бъдещия флагмански чипсет [B]Qualcomm Snapdragon 865[/B]
  Ванката