Рендъри показват как може да изглежда Xiaomi Mi 10

Xiaomi подготвя наследник на модела Mi 9, който без изненади ще носи името Mi 10 и ще се появи в началото на следващата година. Благодарение на сайта TechConfigurations разполагаме с няколко рендъра, които загатват за дизайна на бъдещото устройство. Ако съдим по изображенията, флагманът ще предложи дисплей с извити под 90 градуса страни подобно на Vivo NEX 3.

Препоръчани оферти

Сред очакваните параметри на устройството са дисплей с диагонал 6.7 инча, резолюция QHD, вграден скенер на отпечатъци и съотношение екран-корпус от 96%. Липсата на прорез или отвор подсказва, че най-вероятно селфи камерата ще бъде поставена в подвижен механизъм. Впечатление правят по-острите ъгли на конструкцията.

На гърба е видима тройна основна камера, която ще включва 108-мегапикселовия сензор Samsung ISOCELL Bright HMX с 3-кратен зуум, 16MP и 20MP сензори. Доста е вероятно моделът да разполага с бъдещия флагмански чипсет Qualcomm Snapdragon 865 и да се предлага в син, розов, червен и зелен цвят.

Източник: Tech Sina

 • Те не знаят какво е книга, като отделно срещат затруднения дори при филмите със субтитри, защото не можели да ги прочетат поради ,,бързата" им смяна !
  Боби13
 • Говорете нa бългaрски - кви сa тия рендъри? Речникът на младото поколение е потресаващо беден. Те свалят апликации, ходят на ивенти, правят колоборейшъни и мийтинги и т.н.
  Повечето от тях не са чели книга дори.
  npet
 • Друго си е да кажеш "оцветени с електронно-изчислителна машина скици" вместо рендъри. Всички ще те разберат.
  ipolit
 • Говорете нa бългaрски - кви сa тия рендъри?
  HICHNELANDER
 • Ето нещо и за мен. Влиза в списъка ми с телефони за 2020 година.

  Тази част ми хареса много:
  На гърба е видима тройна основна камера, която ще включва [B]108-мегапикселовия сензор Samsung ISOCELL Bright HMX с 3-кратен зуум, 16MP и 20MP сензори[/B]. Доста е вероятно моделът да разполага с бъдещия флагмански чипсет [B]Qualcomm Snapdragon 865[/B]
  Ванката