Можете да закупите Pixel 4 и 4 XL и в България

Можете да закупите Pixel 4 и 4 XL и в България

Преди месец Google представи новото поколение на смартфоните Pixel – Pixel 4 и Pixel 4 XL, които предлагат висока производителност, качествена камера и някои нови интересни функционалности. Сред тях са възможност за 3D лицево разпознаване и за управление чрез жестове във въздуха чрез специалния чип Soli (нещо като миниатюрен радар). Както и досега хардуерните продукти на Google не се предлагат официално у нас, но това не пречи те да са достъпни през нашия онлайн магазин. Цените на устройствата можете да видите тук:

Припомняме, че и двата телефона ползват OLED дисплеи със съотношение 19:9, но са с различен размер и резолюция – съответно 5.7” с FHD+ и 6.3” с QHD+. Панелите поддържат HDR и имат честота на опресняване до 90Hz за повишена плавност на интерфейса. Моделите разчитат на чипсет Snapdragon 855 и предлагат 6GB оперативна памет.

Телефоните са снабдени с нова двойна камера с двойна оптична стабилизация. Основният 12МР сензор е с бленда f/1.7, а към него е добавен и 16МР с 2х телефото оптика (f/2.4). Компанията е подобрила функцията Night Sight за снимане на тъмно и тя вече може да се ползва за създаване на ефектни снимки на звездите върху нощното небе. Pixel 4 и Pixel 4 XL имат батерии с капацитет съответно 2800 и 3700 mAh, които поддържат бързо зареждане при 18W, както и безжично по стандарта Qi.

Оферти на деня

  • А кока ще дойдат Chromebook лаптопите?
    Vince Beneff
  • Бях се замислил много сериозно, но при лавината от проблеми тази година - НЕ мерси.
    Kuzmanow