Samsung Galaxy Ace II La Fleur идва само в магазините на GLOBUL

Samsung Galaxy Ace II La Fleur идва само в магазините на GLOBUL
Преди 14 февруари и 8 март, които обикновено са повод за зарадване на дамите с подходящ подарък, GLOBUL обяви, че започва да продава ексклузивно Samsung Galaxy Ace II La Fleur. Както подсказва името му, става дума за специално издание на познатия Samsung Galaxy Ace II, което е предназначено специално за нежната част на човечеството. Единствената разлика със стандартното издание на телефона е новата визия на корпуса, която разчита на различни флорални мотиви за украса.

Samsung Galaxy Ace II La Fleur е с Android 2.3 и има двуядрен процесор с честота 800 MHz. Добавени са още 3.8" WVGA дисплей, батерия с капацитет 1500 mAh, 5 MP камера с LED светкавица и автофокус, предна VGA камера за видеоразговори, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Bluetooth, A-GPS, 4 GB вътрешна памет и microSD слот. Смартфонът Samsung Galaxy Ace II La Fleur ще се предлага от 13 февруари на цена от 9,90 лв. на месец с абонаментна програма GLOBUL UNITED с месечна такса 49,90 лв.

По случай наближаващите празници Св. Валентин и 8 март GLOBUL ще пусне и други модели от дамската серия La Fleur. Моделът Samsung C3520 La Fleur вече е част от портфолиото на оператора, а от началото на февруари са налични още два смартфона от серията - Galaxy S III La Fleur Red и Galaxy S III mini La Fleur, както и таблетът Galaxy Tab 2 10.1 в червен цвят.