Samsung Galaxy Alpha използва Gorilla Glass 4

Samsung Galaxy Alpha използва Gorilla Glass 4

Corning, компанията, която познаваме с нейното заздравено стъкло Gorilla Glass, обяви изненадващо, че един от първите телефони с представеното наскоро четвърто издание всъщност е анонсирания още през лятото Samsung Galaxy Alpha. Благодарение на дебелината от 0,4 мм на Gorilla Glass 4 (за сравнение Gorilla Glass 3 е с дебелина 0,7 мм) смартфона на корейците получава своя впечатляващо тънък профил, но въпреки това стъклото е достатъчно здраво, за да го предпази в ежедневието. Според данни на Samsung Corning новата формула е в състояние да запази стъклото здраво в 80% от паданията от височина 1 метър върху груба повърхност. Galaxy Note 4 също използва Gorilla Glass 4.

Източник

 • [Quote]Недоразумение е на база цена и характеристики иначе не е лош телефон, но ако струваше 500лв.[/Quote] Съгласен но да кажем не повече от едни 690 . И по този въпрос вече има подобна тема .
  sgs_maniak
 • Да, сега видях. Алфа е август Ноут е септември...
  Вито
 • [Quote]След като е 4, защо тръбят, че алфа е първият телефон с най-новата технология[/Quote] Алфата излезе по-рано ;)
  KOBRETI
 • Недоразумение е на база цена и характеристики иначе не е лош телефон, но ако струваше 500лв.
  tcvetko
 • Казах ти, че не съм проверявал специално, а какво съм чул в единственото ревю което съм гледал. Както сам виждаш на много места пише, че Note 4 e с горила 3. Не споря за сайта който си дал, но едва ли мнозинството влиза в него, за да провери даден модел с какво стъкло е! Казах защо съм се подвел, защото се тръби само за алфата, че е с горила 4. А това дали е недоразумение ще кажат хората които го ползват.
  Вито
 • Първо, както се вижда приложил съм официална страница с официална информация. Някакви ревюта на сайтове не могат да бъдат достоверни като инфо! Тук също е посочен с горила 3, но това не означава, че е така. Също така найстина алфа е първия тел. с горила 4, а нота няма нужда от реклама за разлика от недоразумението алфа!
  tcvetko
 • И двата телефона са с Gorilla 4, а тръбят повече за Alpha понеже маркетинга в момента е насочен към новия бранд Alpha или "А" серията, която ще излезе съвсем скоро.
  IPS_IPS
 • Не съм проверявал специално гледах едно ревю, в което споменаха, че е 3 http://vbox7.com/play:5daefbb080&start=109. След като е 4, защо тръбят, че алфа е първият телефон с най-новата технология, а за Note 4 не се чу такъв шум?
  Вито
 • Колега, нека не се изказваме неподготвени! http://www.corninggorillaglass.com/en/products-with-gorilla/samsung/samsung-galaxy-note-4
  tcvetko
 • Note 4 e с Gorilla Glass 3.
  Вито