Samsung Galaxy S III от "М-Тел" за всеки български спортист с медал от Олимпиадата

Samsung Galaxy S III от
Няколко дни след световната премиера на телефона на специално събитие Samsung и "М-Тел" представиха и в България Samsung Galaxy S III. Продажбите на смартфона в Европа ще започнат в края на май и тогава той ще се появи и в магазинната мрежа на оператора. Въпреки това всеки, който няма търпение да изпробва устройството, може да го направи още сега в магазина M-Tel Experience Store в София. Телекомът ще продава Samsung Galaxy S III на цена от 34,90 лева на месец за срок от две години с тарифен план M-Tel Surf&Talk XL.

Samsung Galaxy S III беше обявен за официален смартфон на Летните олимпийски игри 2012 и във връзка с това "М-Тел" обяви, че ще го подари на всеки български спортист, който спечели медал в Лондон. От миналата седмица потребителите, които искат първи да получат информация за телефона, могат да заявят това в корпоративния сайт на телекома - за три дни заявките да надхвърлили 1000. От днес заявка за телефона може да се направи и в официалната страница на "М-Тел" във Facebook.

Препоръчани оферти

  • Ама разбира се. Давайте безплатни телефони на богатите.
    PAku
  • Днес го разгледах, на живо изглежда страхотно - много по -добре от снимките. Диспея е страхотен сравних го с моя самсунг галакси с2 и разликата е огромна. Може би е заради по-високата резолюция. Определено телефона ми хареса.
    kiko7772