Samsung Galaxy S III работи със специален MHL-HDMI адаптер

Samsung Galaxy S III работи със специален MHL-HDMI адаптер
Ако вече имате MHL адаптер, който сте използвали, за да свържете microUSB порта на телефон с HDMI интерфейса на телевизора си, и планирате да си купите Samsung Galaxy S III, най-вероятно ще трябва да си купите нов такъв аксесоар. Тази несъвместимост на телефона със сегашните адаптери е била забелязана от английския онлайн магазин Clove, който пише, че смартфонът има друга подредба на пиновете, изискваща нов адаптер. Такъв има, но и цената му е подобаващо висока - 25 английски паунда, което прави около 60 лв. Както и досегашните адаптери, има microUSB и HDMI интерфейси за връзка с телефон и телевизор и допълнителен microUSB порт за добавяне на захранване. Не е ясно дали новият аксесоар ще работи и с други телефони, но решението на Samsung да промени стандарта е странно и междувременно ядоса притежателите на по-стар адаптер.

http://blog.clove.co.uk/2012/06/08/samsung-galaxy-s3-uses-a-different-mhlhdmi-adapter/

Препоръчани оферти

  • Това е тъпо наистина. От какъв зор ще се отклоняват от стандарта? Ако е за да продадат някой аксесоар повече е тъпо (no)
    E34v8
  • Нормално е да го променят. Спомням си , че след представянето пет-десет телефона, се представяше нова букса, ново зарядно ново HF, несъвместими със старите.
    vladovn