Samsung Galaxy S III стана смартфон на годината, вижте кой печели награди

Samsung Galaxy S III стана смартфон на годината, вижте кой печели награди
Вече е време да обобщим резултатите в Mobile Best Awards 2012, след като гласуването, което беше отворено на 1 декември 2012 г., приключи на 31 януари 2013. В това издание на наградите можехте да дадете глас в 5 категории - най-добър бюджетен телефон, най-добър таблет, най-добър телефон от среден клас, най-добро приложение и най-добър смартфон.

С 31% от гласовете HTC Desire C се пребори за първото място при бюджетните телефони, като изпревари с малко Sony Xperia tipo, който събра 25%. При телефоните от среден клас на първо място пак застана представител на HTC - това е One S, който успя да грабне приза с 21% от гласовете, отново изпреварвайки модел на Sony.

Титлата най-добър смартфон безапелационно отнесе Samsung Galaxy S III с 41% от гласовете пред друг представител на корейската компания - Galaxy Note II. При таблетите разликата между първите две устройства не е толкова голяма - iPad 4 има минимална преднина пред Samsung Galaxy Note 10.1. Като най-добро приложение с 35% от гласовете отличихте браузъра Chrome, а след него с 25% се нареди играта Angry Birds Star Wars.


Трима от гласувалите, чиито имена определихме с томбола, ще получат и един от специалните ни подаръци - Samsung Galaxy S III ще зарадва Асен Серафимов, с таблет Nexus 7 ще се забавлява Радослав Николов, а с уикенд за двама в хотел Todoroff Wine & Spa ще се поглези Елена Икономова.

http://www.mobilebulgaria.com/awards/

Препоръчани оферти

 • Има и още една важна разлика между двата телефона, единия се продава у нас от 9 месеца, а другия още го чакаме.
  board
 • Хейтърска му работа... 920 - [B]70.8[/B] x 130.3 x [B]10.7[/B] mm [B]185[/B] гр. S3 - 70,6 x [B]136,6[/B] x 8,6 mm 133 гр. Нокията според теб какво е - търнокоп?
  AVKansazov
 • Ако му се сложи дръжка - става за лопата! Само с това превъзхожда Нокия Лумия 920!:D
  РИМ
 • Тази година много релани резултати от главуването, победителите във всяка категория са напълно заслужено избрани. Или поне на мен така ми се струва, защото моя избор си бяха iPad, S3 и One S.
  board
 • Всичко е наред пич, Аз преди 5 години получих обаждане за бутилка вино:) Не помня за какво, но беше много хубаво червено. За гласуването се знае, че е по картинка и субективно, но се дразня като видя Note II на второ място, а зная че излезе и беше достъпен по рафтовете в края на годината.
  spe