Samsung Galaxy S III в M-Tel Experience Store от другата седмица

Samsung Galaxy S III в M-Tel Experience Store от другата седмица
Няколко часа след световната премиера на дългоочаквания смартфон Samsung Galaxy S III в Лондон, "М-Тел" обяви, че стартира предварително записване за устройството. Потребителите, които искат първи да получат информация за телефона, могат да заявят своето желание в корпоративния сайт на оператора. Освен там всеки изкушен от смартфона може да направи своята заявка и в най-новия магазин на оператора в София - M-Tel Experience Store, намиращ се на ул. "Княз Александър I Батенберг". Продажбите на Samsung Galaxy S III започват в Европа в края на май и тогава се очаква и неговата премиера в магазинната мрежа на "М-Тел". Въпреки това още от другата седмица всеки ще може да разгледа устройството в M-Tel Experience Store.

http://www.mtel.bg/zapishi-se-za-samsung-galaxy-s-iii

Препоръчани оферти

 • Вчера за пръв път отидох до Experience Store-а и мога само да поздравя Мтел за това място. Възможността да тестваш телефон броени дни след световната му премиера, както и всякакви други актуални модели е страхотно. Друго което ми направи много добро впечатление, че консултантите са на вътре с материята, а и не се опитаха да ми продадат нищо което не ми трябва, както обикновено се случва само при влизането ми в друг операторски магазин.
  board
 • Има го. Днес го представиха :)
  Мартин Иванов
 • Е явно за теб си заслужават куп други компромиси. Всеки с нуждите и предпочитанията си. Темата е за Galaxy S3, аз също съм любопитен да видя мнения на хора които са го пипнали.
  Sage
 • Вече има ли го?
  NickRey
 • Вече има ли го?
  NickRey
 • Вече има ли го?
  NickRey
 • в магазина на Батенберг е и аз ще отида да го поразгледам.
  dani1984
 • Както и казах. В понеделник ще почнат ботовете. http://www.mobilebulgaria.com/old/forum/391880/5/0/0/re-samsung-galaxy-s-iii-в-m-tel-experience-store-от-другата-седмица
  vladovn
 • oт утре ще е в магазина
  chilko
 • Направих същия компромис многократно. Не си заслужава.
  keyone
 • готина джаджа, ще можем и да я тестваме в магазина на Батенберг.
  Cocona
 • [Quote]Вземете Samsung Galaxy NOTE! Това е единствения продукт който се различава .. [/Quote] Най-вече се различава с размера си, който за мен поне е неприемлив. Иначе някаква информация кога ще имате телефона в Experience Store-а?
  board
 • [Quote]board, остави хардуера. Гледай повече софтуера. Сухите характеристики за нищо не ти трябват. И аз си купих SGS с идеята, че е по-добър от iPhone 4, но в много неща беше по-зле и от 3GS. Щом толкова си решил да е Android, вземай този, който ти допада, остави хартиените предимства. Разбирам, че iOS най-вероятно ти е омръзнала, но, повярвай ми, Android за всекидневна употреба буквално ще те измъчва.[/Quote] На мен iOS със сигурност повече ми допада, но пък нещо ми се иска да мина на дисплей по-голям от 3,5". :| Виждам, че дори новите Андроиди нямат плавността и стабилността на iOS, но винаги има някакъв компромис.
  board
 • За самопровъзгласените гурута съм съгласен, с лопата да ги ринеш. Но конкретно на въпроса - Galaxy Note е минитаблет. Каква друга "[i]уникалност[/i]" спрямо Galaxy S3 (примерно) има?
  Sage
 • Не пренебрегвай и Optimus 4X HD. ;)
  NickRey
 • Абе хора... направо се размазвам от смях ... това е и причината да спра да пиша :) Няма такова животно като Българина :) 70% Хейтър, 15% егоист, 15% Самопровъзгласен гуро във всяко отношение :) Хахах. Та по темата, One X и Sam SIII Са двата най-БЪРЗИ телефона с Андроид. НО като фуннкция и уникалност... освен мега процесорите и да кажем добрите камери... не са достатъчно иновативни от гледна точка на това, че не предлагат нищо новичко, освен скорост. Вземете Samsung Galaxy NOTE! Това е единствения продукт който се различава .. Аз лично ще си сменя Nota само с Note II :)
  Crazy Heart
 • [Quote]Его тоя псевдо анализатора пак се изказва неподготвен!А какъв бум представляваше 4с спрямо АйФон 4 бе,папагал?!Кой си ти да даваш оценки на нещо което си го видял само на картинки?Пълен провал си ти!!!Бъгнат малък истришок,който се мисли за нещо голямо!Чикяр от визша класа дето само знае да ломпти празни приказки без покритие! [/Quote] Какво става в това подобие на форум? Такива хора биха получили моментален бан на други места...
  Parmenion
 • http://www.youtube.com/watch?v=PP3AhBURJB4 Ето едно клипче на моя СГС със сток фърмуер. И въпреки, че е снимано с фотоапарат, който не снима с добро качество и с много fps си личи, че си работи бързо и плавно. Къде са лаговете, забиванията, ФК и разните други проблеми? И това е двугодишния СГС. За СГС2 има ли смисъл да говорим? Андроид измина много път, а Самсунг все по - добре оптимизират софтуера си. Извинявам се, че две три неща не ги нацелих, но не е лесно с едната ръка да снимаш и да гледаш през дисплея на фотоапарата. А наживо е още по - плавно, просто защото апаратът не снима с 30 fps. Достатъчно с тези измислици за лаг и т.н... но всеки е свободен да вярва каквото си иска и каквото го устройва.
  E34v8
 • А бе ключар:D нали тово ти казвам,когато си е с оригиналния ром си върви перфектно(дизаерчето) ама като му сложих ром от почти двойно по мощна машина взе да се замисля:) ама работи и то задоволително. Айде сега виж iPhone 3G S от 2009 му сложи нещо от 2011;) и после не ми казвай,че няма да лагва(ако изобщо ти позволи да инсталираш) аз съм го виждал да ЗАМРЪЗВА :P Те и за това хората правят смарт фоните така,че да ги ползваш пълноценно макс 2-2.5 години И двете ОС са добри и за това са на върха сега,а митовете за безпроблемното вървене на А ОС за за това,че софта е писан за определен хард където андро отстъпва заради стотиците различни модела;) Апропо великата нокиа N9 дето летяла ми бе поднесена от комшийското лапе разплакано че го е развалило едва успях да му затворя всичко което бе пуснало за да тръгне тела нормално:D така,че всичко зависи от задекраното устройство:D:D
  rado243
 • Я сега ми кажи къде съм написал, че личният ти опит е глупост, че аз си препрочетох поста няколко пъти и не виждам? Нещо ме бъркаш с някой. Едит: То било за колегата. Малко объркващо си отговорил на моя пост и си поставил @edin накрая... нищо де, разбрах :)
  E34v8