Samsung Galaxy S IV на пазара през април след премиера на 22 март, твърдят слухове

Samsung Galaxy S IV на пазара през април след премиера на 22 март, твърдят слухове
Вече е ясно, че премиерата на следващия топмодел от серията Galaxy S на Samsung няма да се състои на мобилния конгрес, като информацията беше потвърдена и от висш мениджър в компанията. Нова информация от сайта SamMobile подсказва, че това ще стане скоро след това, тъй като началото на продажбите на смартфона са планирани за април, или по-точно за 16-ата седмица, което означава от 15 април. Устройството вече носи кодовото име Altius(J) вместо предишното Project J и ще се продава в бяло и черно.

От сайта очакват представянето да бъде на мобилния конгрес или скоро след това в началото на март, като според нас втората възможност е по-вероятна. Сред новите характеристики на смартфона се споменава опция за безжично зареждане на батерията с капацитет 2600 mAh, за която обаче ще трябва да се закупи специален заден панел и докинг станция.

Засега обаче не е ясно какво ще бъде търговското наименование на смартфона, тъй като за цифрата 4 в Южна Корея се смята, че носи лош късмет. Сайтът посочва, че компанията дори е променила номера на модела на GT-I9500, макар че в скорошно изявление шефът на мобилното подразделение на компанията е заявил, че представянето на Galaxy S IV ще е скоро. От Asia Economic News допълват, че премиерата ще се състои на 22 март на специално събитие в Щатите.

http://www.sammobile.com/2013/01/22/exclusive-next-generation-galaxy-s-device-code-named-altius-goes-on-sale-in-april/

  • The amount of posts about S IV these days is too damn high!
    fintaraBG