Samsung Galaxy S22 Ultra може да предложи впечатляваща камера

Samsung Galaxy S22 Ultra може да предложи впечатляваща камера

Знаем, че Galaxy S21 Ultra предлага основна камера с атрактивни характеристики, но компанията може да успее да ги надгради по впечатляващ начин през следващата година. Това става ясно от публикация в китайската социална мрежа Weibo на лийкъра Ice Universe, който пише, че почти сигурно Galaxy S22 Ultra ще предложи три нови технологии.

Първата е възможност за продължително оптично приближение на мястото на сегашните фиксирани лещи в Galaxy S21 Ultra, което води до изображение с по-лошо качество при приближение, което е различно от нативното (3x и 10х).

На теория новата разработка ще позволи плавна промяна на оптичното приближение. Наскоро Sony представи първия смартфон с променлива телефото оптика, но при нея се превключва само между две позиции.

В допълнение Ice Universe посочва, че устройството може да се сдобие с вградена под дисплея селфи камера, което ще позволи на компанията да предложи екран, който не пробит или изрязан. В комбинация с непрекъснато намаляващите странични рамки това може да ни донесе доста атрактивен дизайн. И за финал използвания чипсет може да предложи графичен ускорител с технология на AMD за още по-добра производителност.

Източник: Weibo

Вземи Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, 256GB + 12GB RAM от VSICHKI STOKI на промо цена! Бърза доставка до София, в страната с куриер.

Препоръчани оферти

 • Май някои хора не правят разлика между концепция за даден модел, а с такива е пълно и принципно нямат нищо общо с реалността :) Хубави са и много по-добри като дизайн от това, което излиза по-късно, а мисля че Самсунг приключиха с Ноте серията ?
  Боби13
 • В Ютюб се върти клип на предполагаем дизайн на Galaxy Note 30 Ultra, ако изобщо се казва така, при който камерите отзад са равни с гърба и дизайна е впечатляващ! Ако се появи в този си нид, би бил невероятен смартфон! С тези стърчащи камери, това грозилище S21 Ultra, аз лично не бих си взел никога, та дори да беше само 1000 лв., например! Бъди сигурен, че тва няма да е note30 или каквото и име друго напишат в тубата...
  Вито
 • айде излязоха разбирачите и професроите.
  tixooo
 • s10 s20 основната камера където се ползва от 90процента от хората тип НАСОЧИ и НАТИСНИ не предлага осезаем скок от s9 s8, а от последните минаха 4години...ползвам ноут10и20плюс където камерата е същата като ес10-20...ако това е най доброто от самсунг жалко...имам наблюдение че айфон камерата се справя по добре за прес и шуут юзърите Надявам се си прочел, че статията е за Ultra модел, чията разлика е основно в двойно по-големите сензори от обикновените модели.
  Къде изобщо сравняваш сензора на Note 10+ и S20+ с този на Ultra моделите?
  Да, при малките сензори, айфоните вадят по-хубави снимки - общоизвестен факт, но тук говорим за съвсем различен клас сензори вече. И си прав и не си.
  Напълно съм съгласен всяка компания да предоставя нови технологии, които не са пробвани досега.
  В случая самсунг може би правят точно това.
  Против съм тези технологии да се влагат прибързано във флагманите, които масово купуват хората...
  Пример е камерата на S20 и проблемите с фокуса.
  Вкарай я в някой тестов модел в тестова серия, изпипай нещата, влагай след това във най-масовия си телефон.
  Аз пък съм на напълно противоположно мнение - флагманите са за това, за да демонстрират най-новите технологии. За това си избираме и различни продукти.
  Ти смяташ, че не са изпипали автофокуса, но аз пък никога не съм имал проблем, може би защото взех S20 Ultra няколко месеца след премиерата. Но да давам двойно повече пари, за телефон, който ползва миналогодишни технологии, за мен изобшо не е нормално.
  Айфона тепърва есента ще ползва 120 Hz, а аз вече почти година съм с такива дисплеи. Кое ще е по-изпипаното в твоя телефон от моя с 120 Hz дисплей, след като ще е същия?
  Айфон може би ще ползва 48 МР тази година с размер около 1/1,5 инча, а аз имах такъв в P20 pro преди 4 години :lol:
  Само за сравнение ще ти дам автомобилните производители - S class, 7-er и A8 са флагманите на Мерцедес, БМВ и АУДИ и винаги са оборудвани с най-новото и след няколко години го внедряват в по-етините и ниски класове.
  Така, че логиката ти е доста странна за иновациите и флагманите :shock:
  Spikul
 • В Ютюб се върти клип на предполагаем дизайн на Galaxy Note 30 Ultra, ако изобщо се казва така, при който камерите отзад са равни с гърба и дизайна е впечатляващ! Ако се появи в този си нид, би бил невероятен смартфон! С тези стърчащи камери, това грозилище S21 Ultra, аз лично не бих си взел никога, та дори да беше само 1000 лв., например!
  bibo35
 • И си прав и не си.
  Напълно съм съгласен всяка компания да предоставя нови технологии, които не са пробвани досега.
  В случая самсунг може би правят точно това.
  Против съм тези технологии да се влагат прибързано във флагманите, които масово купуват хората...
  Пример е камерата на S20 и проблемите с фокуса.
  Вкарай я в някой тестов модел в тестова серия, изпипай нещата, влагай след това във най-масовия си телефон.
  radko89
 • s10 s20 основната камера където се ползва от 90процента от хората тип НАСОЧИ и НАТИСНИ не предлага осезаем скок от s9 s8, а от последните минаха 4години...ползвам ноут10и20плюс където камерата е същата като ес10-20...ако това е най доброто от самсунг жалко...имам наблюдение че айфон камерата се справя по добре за прес и шуут юзърите
  s4ernapanamera