Samsung Galaxy Watch Active2 получи част от функциите на Galaxy Watch3

Samsung Galaxy Watch Active2 получи част от функциите на Galaxy Watch3

Няколко седмици след представянето на часовника Galaxy Watch3 Samsung е готова да направи достъпни някои от неговите функции и за Galaxy Watch Active2. Една от тях ще ви помогне да подобрите своето бягане като ви предложи разширен анализ на тренировките с достъп до повече параметри като време за контакт със земята, асиметричност, вертикална осцилация, твърдост и други.

Заедно с това можете да измервате и VO2 max. Часовникът получава и функция за отчитане на падане, която може автоматично да изпрати спешно съобщение за помощ до избрани контакти. Другата нова добавка позволява да разглеждате в часовника получени в чатове снимки и емотикони, а чрез функцията Smart Replay ще може и да им отговаряте без да се налага да ползвате телефона си.

При получаване на съобщение часовника ще покаже и цялата история на разговора. С Galaxy Watch Active2 можете да получите достъп върху китката си до музикалната плейлиста в свързания телефон, както и опция за заснемане на продължителни скрийшноти за прихващане на по-големи екрани с информация. В този случай снимките се изпращат автоматично към телефона.

Източник: Samsung