Samsung Galaxy XCover 5 e създаден за предизвикателства

Samsung Galaxy XCover 5 e създаден за предизвикателства

Samsung продължава да разширява серията Galaxy Xcover от смартфони със защитени корпуси, които не се боят от предизвикателствата на активния начин на живот. Най-новото устройство в нея се нарича Galaxy XCover 5 и е създадено да се справи с всякакви изпитания. Подобрената защита на корпуса му позволява да издържи падания от височина 1.5 метра, а сертификата IP68 гарантира прахо- и водоустойчивост, така че телефона може да издържи до 30 минути на дълбочина 1.5 метра. Налична е и съвместимост със стандарта за издръжливост MIL-STD810H.

Устройството има 5.3" HD+ TFT дисплей, който може да се ползва и с ръкавици, а в хардуерно отношение откриваме осемядрен чипсет Exynos 850 в комбинация с 4GB RAM и 64GB памет за файлове. Телефонът поддържа интегриране на функцията walkie talkie в Microsoft Teams, която позволява поддържане на комуникация само с натискане на бутон. Устройството позволява промяна на функцията на добавения хардуерен бутон, така че може да се ползва за стартиране на фенерчето, спешно повикване или пък за зареждане на карта.

Телефонът разполага с батерия с капацитет 3000 mAh, която поддържа зареждане при 15 вата, но освен това разполага и с Pogo пинове, които също могат да се ползват за зареждане при поставяне в специален аксесоар. Сред другите особености откриваме NFC възможности и две камери с резолюция 16MP (F1.8) и 5MP (F2.2). Устройството ще се продава в България от месец май. Засега не знаем на каква цена ще дойде, но според по-ранни слухове ще струва около 300 евро.

Източник: Samsung

Вземи Samsung Galaxy XCover 5, 64GB + 4GB RAM от Citytel на промо цена. Безплатна доставка до София, възможност за изплащане.

Препоръчани оферти

  • Дизайнът не е лош, но самсунг могат повече
    [size=4][url=http://mki4.brandbuilding.bg]обзавеждане на хол[/url],[url=http://dvg4.brandbuilding.bg]дентална клиника софия[/url],[url=http://agf4.brandbuilding.bg]рамки за огледала[/url],[url=http://awb4.brandbuilding.bg]добавка за масло[/url][/size]
    pllb
  • Тия па няма ли да направят един истински и качествен флагман в този клас! Вечно нещо им куца на този тип телефони! Я, процесора по-слаб, я дисплея малък, я камерите не са наред, а обикновено батерията е мощна, но тук точно и тя е слаба! Аз с удоволствие бих си купил нещо с характеристиките и възможностите на S21 Ultra, но в този клас апарати, но...такъв няма! Все едно хората в планината или тези, които работят в по-екстремни условия, са хора втора ръка и на тях апарат тип флагман не им е нужен, а им трябва само здравина! Ако им трябва само здравина, има CAT, за какво им е Самсунг? Не, че и от CAT са цъфнали и вързали и там мисоки цени, а мизерни показатели!
    bibo35