Samsung Galaxy Young и Galaxy Fame са дуо достъпни смартфони

Samsung Galaxy Young и Galaxy Fame са дуо достъпни смартфони
Семейството Galaxy на Samsung се увеличи с още два модела, които ще допаднат на потребителите с по-ограничен бюджет. И двата смартфона, за които вече писахме, работят с Android 4.1 и залагат на процесор с честота 1GHz. А освен това предлагат батерия с капацитет 1300 mАh и 4GB вградена памет. Имат и много споделени софтуерни характеристики - Game Hub Lite дава достъп до оптимизирани за телефоните игри, а S Cloud осигурява синхронизиране и запазване в облака на контакти, отметки и SMS. Освен това телефоните поддържат управление на различни функции чрез жестове благодарение на интерфейса Motion UI.

Galaxy Young обещава да е по-евтин от двата модела, тъй като е снабден с 3,27" дисплей с HVGA резолюция и с 3МР камера. Въпреки това има 768MB RAM, което не е често срещано в бюджетен телефон. В същото време Galaxy Fame е с 512 MB RAM, 3,5" HVGA дисплей, 5МР камера с автофокус и NFC възможности. Galaxy Young ще се предлага в бяло, синьо, червено и сребристо, а Galaxy Fame ще е достъпен в перленобяло и металическо синьо. Ще имат и версия с 2 SIM карти, като тя ще поддържа функция като Hybrid Dual SIM, която позволява ползването на 3G услуги през едната карта, докато през другата се разговаря.

 • [Quote]И двата смартфона, работят с Android 4.1... В същото време Galaxy Fame е с 512 MB RAM...[/Quote] Интересно с какво ще се оправдават HTC сега за ъпдейта на по-старите телефони към желето като преди беше че рама бил недостатъчно(само 512).
  AVKansazov
 • Ами купи си флагман - тогава ще си потребител с неограничен бюджет и ще звучи много по-добре! :D(beer)
  fintaraBG
 • Това са си стандартните бюджетни смартфони, които правят. Най-вероятно идват на мястото на galaxy mini i galaxy Ace и мисля че и съвсем скоро ще са в България. Харесва ми тенденцията че ъпдейтите макар и бавно стигат до повече модели телефони, което ще им помогне с продажбите :)
  benx1111
 • [Quote] които ще допаднат на потребителите с по-ограничен бюджет [/Quote] Това въобще не звучи добре. Демек ако си купя някой от гсмите ще съм потребител с ограничен бюджет. Звучи ми дискриминиращо и дискредитиращо. (no)
  cassius
 • Не че имам нещо против корейчетата,но къде им излиза сметката да бълват едни и същи тъпи моделчета телефон и само имената им да са различни?!Плюс това една огромна част от тях не стигат изобщо до Европа-камо ли до България,какъв е смисъла от всичко това:|Пак повтарям,нищо лично.
  revoz
 • Мен пък и дизайна им почва да ме дразни...Добре С3 и там тоя Премиер ли е къв е са хубави с този дизайн и големите им дисплеи, ама тия са си грозни....
  TheGuardianOfKalibus
 • Galaxy означава android модел. Omnia е за symbian и wm/wp. От първия android модел все се казват galaxy - i7500 и по - евтиния spica i5700.
  vladovn
 • И мен това ме дразни, че бълват яко пръчки. Предлагам на Samsung следващата серия да се казва Samsung Universe нещо си.:D
  Ванката