Samsung може да пусне Galaxy S10 в ярко червено

В интернет се появи снимка на ярко червен вариант на Galaxy S10. Източникът на изображението е от Китай, а интересното е, че червен вариант досега не се беше появявал в слуховете за цветовата гама на новия флагман на корейците. Според досегашните информации потребителите ще имат избор между черно, бяло, синьо и зелено, а Galaxy S10e ще е наличен и в жълто. Естествено в случая трябва да имаме предвид, че червеното е на особена почит в Китай и символизира късмет и щастие. Червените украси са често срещани по време на тържествата за китайската нова година, но пък от друга страна тя вече настъпи преди премиерата на Galaxy S10. Естествено възможно е в случая да става дума и за лимитирано издание на флагмана, което да е налично само на определени пазари.

Препоръчани оферти

Аксесоари за:

Източник: MobileCryptoTech

 • Модел в червено, поне през първите три месеца ;) няма да има. То май изобщо няма да има модел в червено, всички разправят, че е фейк.

  Но наистина не знам какъв цвят да избера. Черното е най-изчистено, но по-скоро е скучно. Бялото не е толкова лошо. Ама може би на зеленото ще заложа, ако го има налично.
  board
 • Модел в червено, поне през първите три месеца ;) няма да има.
  gog88
 • Брутален е в червено. Дали ще се появи и на нашия пазар?
  Ванката