Samsung може да сложи край на серията Galaxy Note

Samsung може да сложи край на серията Galaxy Note

Една от основните разлики между смартфон сериите на Samsung Galaxy Note и S е наличието в първата на писалка S Pen. Изглежда обаче следващата година корейците ни подготвят изненада в тази насока. Възможно е Galaxy S21 да включва S Pen, а освен това има вероятност компанията да сложи край на серия Note. Това твърдят корейски медии.

Писалката S Pen ще е налична само за топ модела в бъдещата серия, а това е възможно да е Galaxy S21 Ultra. Samsung разработва Galaxy S21 под кодовото име Unbound, като серията ще включва три модела - Galaxy S21, Galaxy S21+ и Galaxy S21 Ultra. Освен всичко това Samsung може да оборудва и Galaxy Z Fold 3 със S Pen, а това изглежда ще е единственият флагман на компанията през второто полугодие на 2021.

Източник: The Elec

 • За това започна много често да се спекулира.. Надали ще я премахнат.
  Say10
 • Дано не го направят. Тази серия е страхотна.
  [size=10][url=http://bnv6.brandbuilding.bg]грижа за стари хора[/url],[url=http://ubb6.brandbuilding.bg]мъжки ризи[/url],[url=http://ivd6.brandbuilding.bg]винтови компресори[/url],[url=http://svn6.brandbuilding.bg]винтови компресори[/url][/size]
  pllb
 • Ще сбъркат, ако въобще премахнат думата "Note". Просто трябва да са така вариантите: S21 , S21+ , S21 Ultra и S21 Note. Всъщност не трябва ли да е S30 другата година, миналата беше S10? Ами по-скоро с тазгодишните модели явно Самсунг са си сменили стратегията за именуване на моделите от S и Note серията. До S10 включително числото се увеличаваше с 1 всяка година, но тази вместо S11 избраха S20. Явно са започнали да използват текущата година в името на модела, така че е логично следващият модел да е S21.
  nmnikolov
 • Доста бих се изкушил за един изпипан Fold с S-pen .
  danilov
 • Съвсем очаквано предвид развитието на линията и появата на Fold. Дори мислех, че тази година няма да има.
  Spikul
 • Ще сбъркат, ако въобще премахнат думата "Note". Просто трябва да са така вариантите: S21 , S21+ , S21 Ultra и S21 Note. Всъщност не трябва ли да е S30 другата година, миналата беше S10?
  julianjulian10