Samsung може да забави премиерата на Galaxy Z Flip2

Samsung може да забави премиерата на Galaxy Z Flip2

От корейското издание The Elec идва още информация за плановете на Samsung около премиерата на следващите модели в серията Galaxy S. То потвърждава, че представянето на Galaxy S21 ще бъде през януари, а освен това допълва, че на събитието няма да видим наследник на Galaxy Z Flip.

Очевидно Samsung се притеснява от канибализиране на продажбите на новите модели и затова премиерата на новия сгъваем телефон ще бъде по-късно през годината. Припомняме, че Galaxy Z Flip беше представен заедно с Galaxy S20 през февруари, а продажбите му започнаха още същия месец, докато Galaxy S20 достигна до магазините през март.

The Elec посочва, че Samsung смята да започне производството на серията Galaxy S21 през следващия месец, а доставчиците вече подготвят нужните компоненти. Твърди се, че от Galaxy S21, Galaxy S21 Plus и Galaxy S21 Ultra първоначално ще бъдат произведени 6 милиона броя, което показва, че компанията ще подходи предпазливо. Заедно с телефоните може да видим и второто поколение на слушалките Galaxy Buds, което се очаква да донесе подобрена водоустойчивост.

Източник: The Elec